返回列表 回復 發帖
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-28 12:17 PM 發表
石仔好, 大家好r! 
好好。。我去吃个午饭先...
原帖由 wongjj 於 2008-10-28 10:25 AM 發表
rocky....."the four detective" 個ending好差ar
係lor, 話咩4個打成萬個, 個個都同女朋友散哂, 認真無厘頭.......

冇計la, d $$$$ 可能用哂去拍珠寶同溏心r. ......
阿婆走得快, 一定好世界!
今晚爆大石
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-28 12:28 PM 發表
今晚爆大石
婆婆,有时间就去拍下拖仔啦。。。。。

回應 rockyguo 第 4685 篇文章

不好意思啊...他都有份爆大石啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
rocky, where are you? 又去咗午睡??
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
我回来啦~~有人爆金楼吗?~
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
要5000楼才爆
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-28 01:42 PM 發表
要5000楼才爆
还有三百楼很快的~!不过要有人才行啊~!
原帖由 yicno 於 2008-10-28 01:43 PM 發表
还有三百楼很快的~!不过要有人才行啊~!
個個去咗食LUNCH, 好靜啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-28 01:48 PM 發表

個個去咗食LUNCH, 好靜啊
系啰~我去打点了等下再回来看看`!
原帖由 yicno 於 2008-10-28 01:59 PM 發表
系啰~我去打点了等下再回来看看`!
快D番
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-28 02:11 PM 發表

快D番
竟然见到你....
hi~~rocky & everyone~~pls go to my post take a look la~~page 1 ar
原帖由 rockyguo 於 2008-10-28 02:27 PM 發表

竟然见到你....
冤"雞"纏身~