返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-27 03:59 PM 發表

佢真係有提起你.......................................架
其實我都有想起妳呀...
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
簽名被屏蔽
原帖由 Geai 於 2008-10-27 04:05 PM 發表

u know I am lazy ka ma  
lazy有好多种架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-10-27 03:55 PM 發表

给你$1.00 买糖果
$1買得セ呀 .....我加帑呀
原帖由 cyoong019 於 2008-10-27 04:01 PM 發表

你真会開玩笑.. ....婆婆都不肯嫁給還不算是我老婆
..所以不算包二奶 ....
你好似好想甘喔。。
猪肝补气
....E蛋,不见咗啦
原帖由 DOBI 於 2008-10-27 04:02 PM 發表

婆婆D魚蛋食咗會疴爛屎架   
甘又是,阿婆d野唔卫生。。
猪肝补气
簽名被屏蔽
原帖由 akudan 於 2008-10-27 04:05 PM 發表

甘是你边个
你有好介绍
原帖由 cyoong019 於 2008-10-27 04:03 PM 發表

我不信..
不轮到你不信去问她。。
猪肝补气
原帖由 Geai 於 2008-10-27 03:56 PM 發表

not enough ar  
咁你又比D啦............冇玩具.....好傷心.....
原帖由 DOBI 於 2008-10-27 04:06 PM 發表

去咀佢LOOOOOOOO   
去咀佢..我唔點咀喎..不如妳教下我la.. 好唔好姐下.
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 Geai 於 2008-10-27 04:04 PM 發表

1 more hr  
you want go where ah.. like so busy..
猪肝补气
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-10-27 04:09 PM 發表
日日都是想想,挂挂。大家出来5566拆点它
叫小白就好啦....