返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-10-27 02:07 AM 發表
i come here la..... but is more a......
系啊,仲有好耐好多啊

回應 mickeybblim 第 3042 篇文章

唔使等喇~

回應 nicnic1161 第 3041 篇文章

一起啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-27 02:09 AM 發表

系啊,仲有好耐好多啊
慢慢倾....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-27 02:09 AM 發表
惨啦..小白叫我等他返啊..E+仲他地仲响个度吹水啊
they havent come back???
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-27 02:09 AM 發表

系啊,仲有好耐好多啊
very very long time.....
簽名被屏蔽

回應 nicnic1161 第 3044 篇文章

我叫咗yamyam...不过她没应我

回應 mickeybblim 第 3045 篇文章

一下就可以,头痛,要早睡
簽名被屏蔽
原帖由 chuu 於 2008-10-27 02:11 AM 發表

they havent come back???
是啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-27 02:11 AM 發表

慢慢倾....
倾天光啊?
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-27 02:11 AM 發表

慢慢倾....
mickey, they are still drinking beer and chit chatting??
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 chfong2 於 2008-10-27 02:12 AM 發表
我到啦
chuu不玩啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-27 02:13 AM 發表

倾天光啊?
今晚又黎