返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 02:55 PM 發表

防老用架,要整容
老太婆,整容浪费金钱吖~~~不如益我啦~~~
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 03:01 PM 發表
boyboy "look" jo 去where ar
他闪咗啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rockyguo 於 2008-10-26 03:00 PM 發表

缺人手呢》。。。
定d来~~一定会埋单的~!30分钟之内~
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-26 03:01 PM 發表
风风不见了??hihi, yicno
喵喵~劳工不见了啦~!
簽名被屏蔽
原帖由 yicno 於 2008-10-26 03:01 PM 發表
..............想$$$$$
原帖由 rockyguo 於 2008-10-26 02:57 PM 發表

上菜怕装5起哦.........
你係咪想.............................死
原帖由 chfong2 於 2008-10-26 03:03 PM 發表
我要闪了。OVER OVER
又骗我...
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 03:02 PM 發表

他闪咗啦
boy boy 我讲笑喳~~翻来啦~~!
原帖由 yicno 於 2008-10-26 03:01 PM 發表
女为悦己者容,你吾明咔啦!
(miaomiao至所以系呢度都系因为甘j )
我的手寫板被我damage jo.....塊膠面碎了...我手力過剩.....現在只可在右上角寫字......
原帖由 yicno 於 2008-10-26 03:04 PM 發表
boy boy 我讲笑喳~~翻来啦~~!
他好少抢奖金楼架..他有大把啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 03:03 PM 發表

..............想$$$$$
婆婆,讲笑Z....~!唔好
原帖由 chfong2 於 2008-10-26 02:57 PM 發表
尼度有黑市猪,常劏场有
發温豬.................
原帖由 chfong2 於 2008-10-26 03:03 PM 發表
我要闪了。OVER OVER
风风,你去哪里找2奶?!!