返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 07:08 AM 發表

我这里是早上7.10am
我識計你度, 用加拿大時間+3小時 相反日, 夜嘛! 係唔係呀?
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 07:11 AM 發表
manyiu 我在股票市场,我进了jj很多股将近10000股,价钱还不回起啊!我快要破产咯!
必須要 100, 100 咁去推嫁! 推到超過 200次 會有$1 or $2 上升日日推, 就日日賺!
原帖由 h2o 於 2008-9-7 07:12 AM 發表

你唔再搞獎金樓咩?
我没钱咯!迟一点先咯!
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 07:12 AM 發表

我識計你度, 用加拿大時間+3小時 相反日, 夜嘛! 係唔係呀?
总明着哦!
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 07:15 AM 發表

必須要 100, 100 咁去推嫁! 推到超過 200次 會有$1 or $2 上升日日推, 就日日賺!
现在已近跌的很历害
JJ 徵婚社wongjj531715.0014.8915.0514.838727517-0.73 %
帳戶資金:15,171.55 元
個股市值:0.00 元
持股總數:9100 股
持股市值:349,105.00 元
股票成本:161,823.00 元
盈虧情況:+ 187,282.00 元
資產合計:364,276.55 元
今日買賣:8 筆
131JJ 徵婚社7600115,938.00$14.90$15.26$113,240.00↓0.36 元↓2,698.00 元▽2.33 %

我没钱咯!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 07:11 AM 發表
manyiu 我在股票市场,我进了jj很多股将近10000股,价钱还不回起啊!我快要破产咯!
哈 哈! 你係股票市场都算貧窮戶喎!
我而家推到D股票上升左D啦! 如果好多人推會快好多! 獨力難支呀!
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 07:35 AM 發表

哈 哈! 你係股票市场都算貧窮戶喎!
我只是会买进1000然后不久就卖出价1000
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 07:40 AM 發表
我而家推到D股票上升左D啦! 如果好多人推會快好多! 獨力難支呀!
哦!原来是这样
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 07:44 AM 發表

我只是会买进1000然后不久就卖出价1000
可以每分鐘 賣 100  n 買100 I am doing like this!
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 07:57 AM 發表

可以每分鐘 賣 100  n 買100 I am doing like this!
很慢啊!可以不可以快点啊!
我上班啦!回到公司见。
原帖由 qqbubu 於 2008-9-7 08:00 AM 發表

很慢啊!可以不可以快点啊!
遊戲規則呀! 再見!
原帖由 manyiu 於 2008-9-7 08:09 AM 發表

遊戲規則呀! 再見!
唉!没办法咯!为由学你这样咯!