返回列表 回復 發帖
pls go there take a look sin la~~ 靚女一名.....揾緊王子wor~~~

http://www.tvbnow.com/thread-493830-1-1.html
原帖由 DOBI 於 2008-10-26 09:59 AM 發表

佢哋今日去第4次聚會.....到時唔知會唔會可以一齐MSN喎......遲D睇佢哋点先........不過我都可能瞓咗  
我就肯定未训拉。。应该晚上会有野睇个拉。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 10:05 AM 發表

rocky....我都見証唔到咁happy嘅時刻ar
你的rob水平下降了拉。。。
原帖由 rockyguo 於 26/10/2008 10:10 發表

spent too much time on play pet pet....
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 10:11 AM 發表

spent too much time on play pet pet....
:0!8: 你继续玩宠物拉。。我睇书拉。哈哈
原帖由 rockyguo 於 26/10/2008 10:14 發表

:0!8: 你继续玩宠物拉。。我睇书拉。哈哈
go there c c sin la~~~

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=493830&pid=12921719&page=1&extra=page%3D1
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 01:33 AM 發表

你的是我的;我的是我的
哈..哈..你真聪明....就是酱..
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 01:35 AM 發表

你是怎样做到啊 我根本没听到有PM的 怎样直接bank in
我就酱bank in咯...我的钱就是你的钱..听不到pm也没关系的啦....
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 10:28 AM 發表

go there c c sin la~~~

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=493830&pid=12921719&page=1&extra=page%3D1
睇了...雪白J。。。如果个头都白埋就正啦...
大牛被抛弃了
原帖由 cyoong019 於 26/10/2008 11:05 發表

我就酱bank in咯...我的钱就是你的钱..听不到pm也没关系的啦....
好似係send $ 比人時唔leave msg就會冇dong dong ga
原帖由 rockyguo 於 26/10/2008 11:52 發表

大牛被抛弃了
个头都白埋咪冇層次感lor
原帖由 wongjj 於 2008-10-26 12:21 PM 發表

个头都白埋咪冇層次感lor
甘先叫雪白嘛
原帖由 rockyguo 於 2008-10-26 10:10 AM 發表

ROCKY 講得好......中呀
原帖由 DOBI 於 2008-10-26 12:26 PM 發表

ROCKY 講得好......中呀  
好少俾人赞个我

JJ现在喜欢play petpet.
原帖由 rockyguo 於 2008-10-26 11:52 AM 發表

大牛被抛弃了
講我大牛壞話