返回列表 回復 發帖
原帖由 yicno 於 2008-10-26 02:32 AM 發表
nicnic 天日早D起身来吹水啦~!
你中咗啦....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 西门兄 於 2008-10-26 02:29 AM 發表

2500都未到....咁快就话要3000......
說笑
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-26 02:32 AM 發表

me too...
let us win....
原帖由 chuu 於 2008-10-26 02:33 AM 發表

me de also like that......
平時都唔係咁慢.....今晚特別慢...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-26 02:32 AM 發表

今天好累哦~
go where wet jor???
原帖由 yicno 於 2008-10-26 02:32 AM 發表
你踩到金樓了, 恭喜你啊
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 西门兄 於 2008-10-26 02:33 AM 發表

收到嘞...10点几好次唔见妳.....

原来都有人同我一样.....
今日我是10点几到啊...
哈哈~,你中佐喇,为佐答我啊,我要30%
原帖由 chuu 於 2008-10-26 02:30 AM 發表

have go to bet.... support which team....
我唔賭的
原帖由 西门兄 於 2008-10-26 02:33 AM 發表

收到嘞...10点几好次唔见妳.....

原来都有人同我一样.....
大把人都唔正常...哈哈...
依家喺度傾緊既....大多都唔正常,,,,除左係時差果d...卡卡
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
wow.... you have win la.... yicno....
原帖由 chuu 於 2008-10-26 02:33 AM 發表

let us win....
passed.....
^^穷人中大彩阿~~
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yiyianki 於 2008-10-26 02:30 AM 發表
都是婆婆叫我來...我答應左佢一陣來嘛....
原來一樣
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-26 02:33 AM 發表
你有赌球吗?
have a.... but now have lose some.....