返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-9-1 10:32 AM 發表
好啦!我散咯!我开工咯!88
qq, 你做乜野工,可以咁遲開工 ga?
原帖由 qqbubu 於 2008-9-1 08:07 AM 發表

哦!我会去看看
QQ, rr 昨天的盛大日子, 必須要跟劇情去睇先知到點 去 support rr 嫁!  Mamak 吹水當 睇 P.234 #3502/ P.244 #3652/ P.245 #3670/ p.247#3696/ p.248 #3720 / p.251 #3751  

回應 manyiu 第 2114 篇文章

manyiu what r u doing here
原帖由 rrliew 於 2008-9-1 11:12 AM 發表
manyiu what r u doing here
hi, rr 你好!
原帖由 manyiu 於 2008-9-1 12:03 PM 發表

hi, rr 你好!
manyiu....你來搶錢呀
原帖由 manyiu 於 2008-9-1 10:31 AM 發表

你係邊度搵番黎呀? or 偷泊? 哈!
是啊!宠物店咯!偷啪!
原帖由 DOBI 於 2008-9-1 12:09 PM 發表

我從來冇留心有冇錢搶, 淨係去訪朋友咋喎! 乜又有錢搶咩?
入黎坐坐~
原帖由 qqbubu 於 2008-9-1 12:45 PM 發表

是啊!宠物店咯!偷啪!
我都有做同樣事情, 見都d得意小動物, 我好鍾意偷啪嫁!
原帖由 DOBI 於 2008-9-1 12:09 PM 發表

我唔會有機會嫁! so far away, you and I may have already slept by then 啦! 哈!

回應 manyiu 第 2122 篇文章

mo go out play ar
打卡....開工....幫QQ看檔
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 manyiu 於 2008-9-1 01:15 PM 發表

我唔會有機會嫁! so far away, you and I may have already slept by then 啦! 哈!
不要灰心...我地一齊加油~

hi~Dobi, 你好啊~
原帖由 qqbubu 於 2008-9-1 12:45 PM 發表
是啊!宠物店咯!偷啪!
老板偷.....