返回列表 回復 發帖
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 10:33 AM 發表

上班上得你甘清闲。好工作啊.. 你地星期日聚会咯哦???我又要睇相啦..
我又要看...你有无相啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 10:44 AM 發表

打左篮球同埋同宿舍个吹水吹得太夜..所以累....
有得压就好咯..
<----就咁压咯....
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:08 AM 發表

我又要看...你有无相啊
我无相啊...我等距地的聚会相啊 压.
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:09 AM 發表

你身边的狗仔好似被我压倒了
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 11:10 AM 發表

我无相啊...我等距地的聚会相啊 压.
你又是无影相架...20+岁年轻人出去玩,无影相 想厄我meh
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 11:11 AM 發表

你身边的狗仔好似被我压倒了
它样是咁样架啦...睡觉时最得意
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 11:53 AM 發表

你又是无影相架...20+岁年轻人出去玩,无影相 想厄我meh
师太...无生气...系无相嘛..

回應 rockyguo 第 1732 篇文章

我都无叫你的post相
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-24 12:08 PM 發表
我都无叫你的post相
甘我以为是嘛...
i'm a v. lucky one who saw rocky's pic

even edwin & bbb also didn't see lei
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 01:50 PM 發表

甘我以为是嘛...
ROCKY......換鬼咗個頭像佢啦........懶係王子LOOK咁
原帖由 DOBI 於 2008-10-24 02:36 PM 發表

ROCKY......換鬼咗個頭像佢啦........懶係王子LOOK咁  
我中意啊。。。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-24 02:34 PM 發表
i'm a v. lucky one who saw rocky's pic

even edwin & bbb also didn't see lei
这样才珍贵
原帖由 rockyguo 於 24/10/2008 14:39 發表

这样才珍贵
i didn't save his pic last time ...but i can draw his face ga ~~anyone want ar??? $1,000,000 only ~~~just PM me la if u want
原帖由 rockyguo 於 2008-10-24 02:39 PM 發表

这样才珍贵
靚仔就話啫