返回列表 回復 發帖
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:27 AM 發表

我老婆不給我咁夜訓kar . 不像你 半夜三更 吹水吹幾個場
原来你是睡咗.....半夜偷偷起身来吹水
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 comfit8 第 17536 篇文章

我想睡觉啦....
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:34 AM 發表

原来你是睡咗.....半夜偷偷起身来吹水
你都是一樣 ﹐.半夜 4.01 PM 我
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:35 AM 發表
我想睡觉啦....
到 5 點先啦
date 我吹水 ﹐ 又放飛機
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:36 AM 發表

你都是一樣 ﹐.半夜 4.01 PM 我
我1点才回家啊...

我是3点上来 不是4点啊
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:36 AM 發表

到 5 點先啦
仲要看时间啊
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:37 AM 發表
date 我吹水 ﹐ 又放飛機
我几时date你啊...
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:40 AM 發表

我1点才回家啊...

我是3点上来 不是4点啊
我剛剛收到Msg 是 4.01 AM wor
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:41 AM 發表

我几时date你啊...
Last week la...
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:41 AM 發表

我剛剛收到Msg 是 4.01 AM wor
我3点上的
原帖由 comfit8 於 2009-1-11 04:42 AM 發表

Last week la...
有甘的一会事咩
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:40 AM 發表

仲要看时间啊
明天我要去茶樓飲茶 ﹐Than go to Tesko , 再去 juscco .
做咩pangxx失踪
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-11 04:42 AM 發表

有甘的一会事咩
你都沒心ger . 做了又不認 。