返回列表 回復 發帖
原帖由 chuu 於 2008-12-16 11:42 PM 發表
我要走啦。。。去玩petpet。。。 88啦。。。。猪猪。。。。
哦。。
你要走。。我做唔到么来挽留你。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-16 11:43 PM 發表

你以身相许?!
咁我点啊?!
甘我就唔做啦。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-16 11:45 PM 發表

哦。。
你要走。。我做唔到么来挽留你。。。
哈哈。。。等下再来。。。
原帖由 chuu 於 2008-12-16 11:48 PM 發表

甘我就唔做啦。。。。
你。。你。。又忘记我了。。搞度去以身相许。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-16 11:51 PM 發表

你。。你。。又忘记我了。。搞度去以身相许。。
你有去玩了什么把戏啊?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
小白早晨 ~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-17 04:44 AM 發表
小白早晨 ~~~
早安啊!我再次回来啦!

回應 dicksonkhan 第 16192 篇文章

morning
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-17 05:32 AM 發表
早安啊!我再次回来啦!
可惜遇不上......
原帖由 Geai 於 2008-12-17 05:34 AM 發表
morning
早啊!我刚才醒后,有去试睡过,但睡不着,只好起身咯!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-17 05:36 AM 發表

可惜遇不上......
哪里会呢?刚才我醒时,你在炒股啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-17 05:42 AM 發表
哪里会呢?刚才我醒时,你在炒股啊!
咪就係lo ,到我推完股?!又差不多sleep了~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-17 05:46 AM 發表

你还是快点去休息吧!你明天不用工作吗?

回應 dicksonkhan 第 16196 篇文章

Hello little white !!
Sounds like u really like to sleep woo !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-17 05:46 發表

it is really late for u la, still not go to bed ?  
~ boyboy 俱乐部 ~