返回列表 回復 發帖
我玩乜野呀?
pangck 發表於 2010-8-28 02:06 PM
玩我吖!! 你咁講唔係咩?
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
玩你?冇啲咁既事!

你要去死唔通我唔比你去咩!
玩你?冇啲咁既事!
pangck 發表於 2010-8-30 12:21 AM
乜你咁嘎~~你冇人性
我尋晚上唔到吖!!好慘~~~
乜你咁嘎~~你冇人性
喵喵囡囡 發表於 2010-9-1 07:28 PM
咁就係冇人性架嗱?

我尋晚上唔到吖!!好慘~~~
喵喵囡囡 發表於 2010-9-1 07:29 PM
我日日都上到喎!

我日日都上到喎!
pangck 發表於 2010-9-1 07:32 PM
你喺當然日日上到喇!我喺China就唔係咁樣嘎~
你喺當然日日上到喇!我喺China就唔係咁樣嘎~
喵喵囡囡 發表於 2010-9-1 09:55 PM
咁....................認命啦!

咁....................認命啦!
pangck 發表於 2010-9-2 12:23 AM
我唔想吖!點解要咁喔
我唔想吖!點解要咁喔
喵喵囡囡 發表於 2010-9-2 08:13 PM
你都冇能力可以改變,唔認命重可以點呢?

你都冇能力可以改變,唔認命重可以點呢?
pangck 發表於 2010-9-3 01:46 AM
打你小人啊喇
打你小人啊喇
喵喵囡囡 發表於 2010-9-3 08:49 PM
你覺得咁樣會開心啲既話........................打多幾下囉!

你覺得咁樣會開心啲既話........................打多幾下囉!
pangck 發表於 2010-9-3 09:12 PM
我當然會打多幾下嘅,唔使講我都會做喇

:onion15: :onion15: :onion15: :onion15: :onion15: :onion15: :onion15:
我當然會打多幾下嘅,唔使講我都會做喇

:onion15: :onion15: :onion15: :onion15: :onion15: :onion15: :onion15:
喵喵囡囡 發表於 2010-9-4 06:49 PM
打得咁開心,果然有用喎!

潛水.....