返回列表 回復 發帖
隨緣吧!命裹有時終需有命裹無時莫強求!!
多謝大家噶意見,我系女仔來噶,身邊噶朋友都系男性朋友多的,好似辦公室就有14個男仔,可惜唔系結左婚,就系有親戚關係,剩低噶就系的90后,真系講都沒人信。
我今年都30了公仔箱論壇* s& n8 v# Z6 S5 g6 b0 P
我個樣同頭像差浯多
; N6 P( i6 K6 V公仔箱論壇身高同佢一樣咁矮
# U7 n7 F9 a3 {; jos.tvboxnow.com4 v' C4 \  G* E$ S2 j
唔知我幫唔幫到你
多謝大家噶意見,我系女仔來噶,身邊噶朋友都系男性朋友多的,好似辦公室就有14個男仔,可惜唔系結左婚,就系有親戚關係,剩低噶就系的90后,真系講都沒人信。 ...5 w3 @0 W! g/ k% j0 C
jojo-pooh 發表於 2012-6-17 05:07 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, k! V- W8 @' o4 T/ t8 P8 m  _7 g
公仔箱論壇' X( }. ?6 O" i  A" q) @$ k
那小心選男友囉,如果為"拍拖"而拍拖.那拍拖只是"表面風光,心裏很乾"
多謝大家噶意見,我系女仔來噶,身邊噶朋友都系男性朋友多的,好似辦公室就有14個男仔,可惜唔系結左婚,就系有親戚關係,剩低噶就系的90后,真系講都沒人信。 ...
. D2 f& P+ U# fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。jojo-pooh 發表於 2012-6-17 05:07 PM
" C( W& v2 G4 D
我反而跟你調轉os.tvboxnow.com+ _0 J1 `3 ?3 o* r* p( t
我係男仔
3 u! [, o( S+ g: P5 ^5 n+ `公仔箱論壇公司大部分女生os.tvboxnow.com+ E0 u7 S! U% Y9 [# [
但係唔係等結婚就是有男朋友
& u( |# d0 R8 z& M, p" \9 m特別係年紀相若個啲
4 j  g& F# h* Ttvb now,tvbnow,bttvb
4 W8 ^. o- Y6 E* K# ^5 T公仔箱論壇那小心選男友囉,如果為"拍拖"而拍拖.那拍拖只是"表面風光,心裏很乾"公仔箱論壇. J: C, L) `/ ~- C* J! G1 X
i熊仔 發表於 2012-6-17 08:44 PM
* X: z0 W* `  p& e公仔箱論壇有點同意...不過覺得係拍左一段時間相處唔多o岩先會有咁o既感覺
4 F, u4 f* F$ {但係拍拖過程之中都係比個機會更了解自己呢~
多謝大家噶意見,我系女仔來噶,身邊噶朋友都系男性朋友多的,好似辦公室就有14個男仔,可惜唔系結左婚,就系有親戚關係,剩低噶就系的90后,真系講都沒人信。 ...
4 y# o; [$ L+ T8 p. F& C# V( B) B8 Eos.tvboxnow.comjojo-pooh 發表於 2012-6-17 05:07 PM
0 y4 H7 Q, c; W/ ]3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。身邉的人也是結了婚,也不是香港人!!有時溝通不了!!!
只是緣份未來,隨緣.
可以了解你的心情
+ Z4 W& E8 \5 ]& r+ l% \. `; O$ @$ \# {$ ^" k3 i- W
但這種事是強求不來
. }9 ~% s5 s3 W) D公仔箱論壇+ g' k3 v( u0 S. H7 v" ^5 b+ D
也許你可以先充實自己TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @, {/ o' X; @3 C4 r. R( O
1 S5 @6 _5 d- y+ }! S! A, G
可能是口才身材外貌
. G0 E4 S4 v$ E0 k* k  _7 g% ?2 B& s+ Y) k
機會上門才不會白白溜走
係身邊少異性朋友呢, 可能工作性質關係
6 z( W( _' ^- ?" n5 {: e( Ftvb now,tvbnow,bttvb自問都唔算特別宅呢, 不過黎黎去去都係果兩三堆朋友
/ {# v: g1 n" W6 y
/ f$ T- d2 L6 H0 D5 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的確, 我都相信事業可以吸引異性, 但都想早D 識到一個, 可以相處時間耐D, 唔想到時結婚先發覺大家唔多夾 ...
( B1 b% L. c6 ucodyhk123 發表於 2012-6-17 12:51 AM
4 d# W! _0 {4 j* D- ^5 i公仔箱論壇
$ }5 K+ b% ~* b9 z公仔箱論壇同你一样情况!) d4 O/ m8 K, P- O5 j$ Z
我还衰过大家,因某些活动识到一个女仕,有段长时间,因某事出现而相爱,开始无耐就被家人阻止,现左心都封闭,心如撕裂
' G% O" a0 O5 n' C* A5 [/ r& E" ?) aos.tvboxnow.com事因爱上一个比自已大好多的人
* x$ E2 n  e  c5 u" o, ^% @os.tvboxnow.com自己识就被家人阻止,经人介绍就比人玩
+ u- \' E- k% E2 r7 C* G/ I公仔箱論壇有时单身还自在,随缘各位,伤多几次想法不同
唔使甘心急!!!
多多賺錢,以後才養得起老婆小孩
走出去,领回来。
那麼多年了,依然放不下她...
主動D 出席多D唔同既場合  識多D人3 S' c+ V# s- n; h: H6 H, w( ^
祝樓主早日搵到自己喜歡既另一半^^