返回列表 回復 發帖
good...bye...miss...Fian....
二世祖冇錢住 apartment 咩
點會住員工屋企
聽都未聽過
Fian. 發表於 2009-7-16 01:37 AM
如果佢係公司既人我就唔使咁愁
只係D親戚...當年老豆老母問過佢地借錢做野
又恃住自己成家係XXX後人...D錢使唔完
老豆老母成能日叫我忍
good morning miss
咁耐唔見你浦頭
失蹤已超過一週
MISS 早晚在守候
等你等到吽吽逗
日夜為你在擔憂
以淚洗面眉頭皺
終日愁眉飲悶酒
掛你掛到心傷透
已為機機而消 ...
Fian. 發表於 2009-7-15 09:01 PM
"精" 彩文章, 搞到我心仔濮濮跳, 冧死, 魅力+100分, 威望+100分
Good morning class and 主任
good morning miss
小飛機 發表於 2009-7-16 06:48 AM
早晨機機豬
今朝咁早開檔嘅
今日舐咗未呀
如果佢係公司既人我就唔使咁愁
只係D親戚...當年老豆老母問過佢地借錢做野
又恃住自己成家係XXX後人...D錢使唔完
老豆老母成能日叫我忍
四眼走粒仔 發表於 2009-7-16 05:02 AM
有錢就唔使寄居喺人哋屋企啦
多尻餘
似乎似菠蘿雞多啲喎
"精" 彩文章, 搞到我心仔濮濮跳, 冧死, 魅力+100分, 威望+100分
小飛機 發表於 2009-7-16 06:52 AM
咁呢首呢
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=620765&page=529&fromuid=904215#pid17944754
乜咁早呀MISS...唔訓耐D???
有錢就唔使寄居喺人哋屋企啦
多尻餘
似乎似菠蘿雞多啲喎
Fian. 發表於 2009-7-16 07:43 AM
唔Q知咩事....亦唔會理

比埋晒D奇奇怪怪既理由我....頂
乜咁早呀MISS...唔訓耐D???
四眼走粒仔 發表於 2009-7-16 08:06 AM
早晨走粒仔
今朝瞓到七點幾醒咗去厠所就瞓唔番
而家鬼死咁肚餓
諗住刷牙洗埋頭就落街食嘢
唔Q知咩事....亦唔會理

比埋晒D奇奇怪怪既理由我....頂
四眼走粒仔 發表於 2009-7-16 08:09 AM
你唔可以話你屋企唔方便咩
今朝都係你開檔
Fian. 發表於 2009-7-15 01:09 PM
I know you work so hard,.... and tired
so that is why I help you 開檔
咁有冇諗住的起心肝再戒過呀
你食咗幾多年呀
Fian. 發表於 2009-7-15 03:35 PM
I will, maybe next time you see me.
i smoke for 20 years " lu"...
But I will if you dont like me to smoke,.....hehehhe
但係我哋可以晚晚夢中見喎
Fian. 發表於 2009-7-15 03:37 PM
But so far i haven't see you yet in 夢中,
only in my brain,......... all the time