返回列表 回復 發帖
9268# 四眼走粒仔

哈哈............ 沒可能 , 因為我上落都見吾任何人
食左…食左半碗都唔知有冇既米線…
唉…
tony_142 發表於 2009-7-15 12:34 AM
咁食唔落咪 keep 住咁瘦囉
我鍾意
咁食唔落咪 keep 住咁瘦囉
我鍾意
Fian. 發表於 2009-7-15 12:36 AM
嘻嘻…
不過…我仲會KEEP到有格仔餅既~
因為MISS LIKE嘛 ^^
Good night class and 主任
see you tomorrow
sorry,我表達得唔好...應該係我差十零尺到樓下個陣我見到有人行出黎

咁會唔會清楚d
嘻嘻…
不過…我仲會KEEP到有格仔餅既~
因為MISS LIKE嘛 ^^
tony_142 發表於 2009-7-15 12:38 AM
睇你都係食極都唔肥啦
你食嘢多唔多
睇你都係食極都唔肥啦
你食嘢多唔多
Fian. 發表於 2009-7-15 12:41 AM
bingo~ 食野係多到咩咁架…
好在有波踢…可以KEEP到運動… ^^
GOOD NIGHT ALL OF YOU ^^
GOOD NIGHT MISS…
我要整野訓喇…
Let me help miss this morning
good morning everybody
各位早......
Let me help miss this morning
good morning everybody
kinglong 發表於 2009-7-15 07:38 AM
MORNING kinglong
good morning 四眼走粒仔
姨姨係女人嚟嗰喎
上次你喺課室見過啦
Fian. 發表於 2009-7-14 07:06 PM
No,... I mean the man that make you cry everyday.....
sorry for the confusion
日日都好掛住你
難忍分隔在兩地
夢想插對翼會飛
飛過美國去會你
與你生活在一起
天天為你煮幾味
食過包你讚好味
拿手好戲辣咖哩:onion0 ...
Fian. 發表於 2009-7-14 03:41 PM
wa,..... I dont think i can sleep tonight after I read this one,......: 017:
我仲要燙西裝…~_~
仲要執衫褲…
燒…應該退左…但…明天入閘前都係用定退熱貼…
上唔到機就死得喇…因為約左個唔知乜乜部長…
ot無錢架…
tony_142 發表於 2009-7-15 12:28 AM
good luck to you,... brother tony