返回列表 回復 發帖
有,我成日同囡囡炒飯架啦
kee~vin我估到你係邊個啦 歡迎歡迎
寇仲~ 發表於 2009-6-25 07:01 PM
Can't ban IP (most of the users are using dynamic IP)
Keevin 發表於 2009-6-25 06:52 PM
點解有人可以俾人Ban 到IP既,即係我地用緊既都係 動態IP 呀??
點解有人可以俾人Ban 到IP既,即係我地用緊既都係 動態IP 呀??
寇仲~ 發表於 2009-6-25 07:11 PM
It's not a real IP ban.
Clear the cookies and then don't log in the banned IP account, the user can log in other account.
It's not a real IP ban.
Clear the cookies and then don't log in the banned IP account, the user can log in other account.
Keevin 發表於 2009-6-25 07:21 PM
原來係咁,又知多樣野
雖然尋晚輸波
但係西人終於都俾我篤能死咗
抵能死
連小記覆我都叫佢做能樣
直頭佢所有留言 ...
Fian. 發表於 2009-6-25 09:59 AM
哈哈 , 我昨日都send message俾小記 , 估吾到小記咁快ban左個西人
西人俾小記 ban 到人間蒸發呀  
所有佢名下嘅 thread 都剷晒
抵能死
Fian. 發表於 2009-6-25 04:08 PM
miss開心晒
Good afternoon miss and all
寇仲~ 發表於 2009-6-25 04:24 PM
仲仲好開心呀
西人俾小記 ban 到死無全屍呀  
仲有人無能聊到開條 thread 話救救佢番生喎  
又話要集齊三十個簽名  
其實我一路都等緊一個機會
就係佢嘅弱點
唔能激得同講多錯多
一捕到佢講錯嘢就舉報佢
你哋估佢仲敢唔敢玩嘢吖喇
個西人真系吾激得, 一激佢佢就short short 地 ,  不過ok佬都開始吾激得
唉~呢D咪叫一時衝動嚕!
同返以前條女一齊!
我媽子又like佢
岩岩係返一齊都好好既.
跟往最近現型啦
管Q住哂,最慘係佢有我媽子撐腰
好Q慘,冇自由
QQ 點解咁唔小心呀  
好掛住你呀
最近拍拖係咪拍得好開心呀
Fian. 發表於 2009-6-25 04:06 PM
唉~呢D咪叫一時衝動嚕!
同返以前條女一齊!
我媽子又like佢
岩岩係返一齊都好好既.
跟往最近現型啦
管Q住哂,最慘係佢有我媽子撐腰
好Q慘,冇自由
allenby 發表於 2009-6-25 09:18 PM
你搞到我又吾想拍拖 , 最怕條女管住
仲仲@@
QQ
寇仲~ 發表於 2009-6-25 04:25 PM
呢匹布仲長,真係有排講.(簡單說明,下已刪—百字)
事願有日佢突然上黎係度過夜
比佢發現咗呢度QQ個帳號......
佢依家用我QQ帳號係呢度dl劇集
好彩四台我冇加入我的最愛,冇事
Hello QQ ^^
係咪衰呢, 齋上床咪好囉, 做乜上埋網?????? 攪到身份暴露 ^^
主任 發表於 2009-6-25 05:19 PM
咁又唔好咁諗
道高一尺,魔高一丈
依家我特登換部大mon手机上呢度同你地傾嚕
要食野,咪接佢收工果日上山食嚕
你搞到我又吾想拍拖 , 最怕條女管住
ali~ 發表於 2009-6-25 09:20 PM
Good evening class and 主任
仲仲好開心呀
西人俾小記 ban 到死無全屍呀  
仲有人無能聊到開條 thread 話救救佢番生喎  
又話要集齊三十個簽名