返回列表 回復 發帖
呢幾日發生好多事呀
晏啲得閒我 send PM 去你機機豬個 account 你就知嘞
Fian. 發表於 2009-6-16 12:26 PM
好呀! thanks miss
好~~~~~~耐無碰頭喇
主任 發表於 2009-6-16 12:25 PM
今日見到喇
今日見到喇
小飛機 發表於 2009-6-16 02:14 PM
唔係季尾咩 ? 仲咁忙 ???
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good afternoon miss and all
而家返課室
晏啲唔俾姨姨看住就見啦
Fian. 發表於 2009-6-16 01:00 PM
Hi Miss 又俾人看住
今日見到喇
小飛機 發表於 2009-6-16 02:14 PM
俊朗不凡姣鬆
唔係季尾咩 ? 仲咁忙 ???
主任 發表於 2009-6-16 04:05 PM
唔使返工咩主任
唔使返工咩主任
寇仲~ 發表於 2009-6-16 04:27 PM
好清閒吖
好清閒吖
主任 發表於 2009-6-16 04:28 PM
唔怪得約Miss食飯啦,
尋晚諗好唔好投訴埋果二個垃圾餅主。
過水先
寇仲~ 發表於 2009-6-16 04:37 PM
投乜鬼吖, 嘥時間得嚟仲未必煮得死佢哋嘅
留番啖氣暖肚好過啦, 何況已經唔係成日入去嘅 ^^
不過見倒嗰兩隻嘢喺大街人生攻擊嘅就記得噤緊急制
到時唔到嗰個 Fun Fun 唔做嘢, 睇吓佢有幾多個 a/c Ban ^^
寇仲~ 發表於 2009-6-16 04:37 PM
到而家都無覆 , Miss 應該都好忙, 都係唔去喇, 唔想阻佢上堂吖
到而家都無覆 , Miss 應該都好忙, 都係唔去喇, 唔想阻佢上堂吖
主任 發表於 2009-6-16 05:37 PM
哈哈
咁俾你解下悶先啦

主任 發表於 2009-6-16 05:37 PM
係呀,佢好忙呀,我放工去上堂佢都未知你想約佢食飯,講左俾佢聽先知~
岩岩返屋企,落左堂,一條友去左睇星空奇遇記,跟住又去食生牛湯河...咁又一日啦...
係呀,佢好忙呀,我放工去上堂佢都未知你想約佢食飯,講左俾佢聽先知~
岩岩返屋企,落左堂,一條友去左睇星空奇遇記,跟住又去食生牛湯河...咁又一日啦... ...
Iamtall 發表於 2009-6-16 10:34 PM
呢套戲.....我都諗住睇喎,好唔好睇呀