返回列表 回復 發帖
咁就上住第一堂先啦
兩個人一齊係相處, 唔係擁有, 要識得互相尊重.
要有適量嘅私人空間 / 時間.
當然...男性係應該付出多啲, 但唔可以有邊個多啲, 邊個小啲嘅感覺, 付出就係付出, 無私嘅 !!! ...
主任 發表於 2009-6-15 07:52 PM
多謝主任教導,我會慢慢學 :-)
要做到咁樣真係唔容易,希望我做到啦
我認得佢架, 佢平時都係唱反調嘅 !!
不過我要大方得體, 先咁溫文對佢咋 !!
主任 發表於 2009-6-15 07:56 PM
我覺得上得去留言既個個都好忍得火o下...一邊忍火仲要一邊笑騎騎,難度相當高
個班西人就係咁樣,臉皮厚到七吋長...
面對咁既事大方得體,要被人睇唔到你心中既怒火,又唔係咁簡單~~ : )
有時我睇到火黎真係有乜打乜,唔會諗大唔大方,但過左一陣又會修修佢...唔想表達太多怒火
幫你買咗巴西讓球半 $2500 八折
   即是要淨勝兩球先為之贏  
Fian. 發表於 2009-6-15 08:13 PM
ok , 今日我都有win
早上輸緊 -17000 跟住輸少 -3000 斬左倉
下午返屋企再做有嬴,最終 +16500
今晚巴西果場我要睇網頁數字更新,無癮 :'(
有 7 個咁多咩 676524
主任 發表於 2009-6-15 07:31 PM
七碌一班呀嘛
啦,明天見
講起有條友,成日問miss 報案編號,真係 on lun 9
如果衣家個post 仲未停板,一定鬧柒佢
佢又唔係miss 朋友,家人,記者,律師...更唔係目擊證人...都唔知要黎把能,
唔俾就話人扮,厄...弱智我都見得多,佢扮中立又扮得太 ...
Iamtall 發表於 2009-6-15 07:48 PM
我很贊同~魅力+10
啦,明天見
寇仲~ 發表於 2009-6-15 08:36 PM
Good Night  
明天即係今晚深夜見 你訓醒我應該仲係度
Good Night  
明天即係今晚深夜見 你訓醒我應該仲係度
Iamtall 發表於 2009-6-15 08:37 PM
幫我交咗網費未呀
幫我交咗網費未呀
Fian. 發表於 2009-6-15 09:16 PM
交左啦
下次俾番張單你
靚靚mickey,好掛住妳呀 強吻一下先
寇仲~ 發表於 2009-6-15 06:58 PM
不好嫌弃我口臭就得啦                 掛响边啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
上半場巴西 vs 埃及 3:1 :)
暫時嬴 gd
不好嫌弃我口臭就得啦                 掛响边啊
mickeybblim 發表於 2009-6-15 10:10 PM
Hello Mickey, Long time no see
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Hello Mickey, Long time no see
主任 發表於 2009-6-15 10:55 PM
今晚c 到主任啦....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
下半場 3:3  :o
唔係嘛,巴西咁唔掂既,咁都俾埃及追到
無啦無啦,要入多2球先嬴到,衣家己經 80 分鐘
仲念住上半場3:1 下半場入多2球 5:1 :-(
下半場 3:3  :o
唔係嘛,巴西咁唔掂既,咁都俾埃及追到
無啦無啦,要入多2球先嬴到,衣家己經 80 分鐘
仲念住上半場3:1 下半場入多2球 5:1 :-(
Iamtall 發表於 2009-6-15 11:38 PM
唔係雅 條過關點呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~