返回列表 回復 發帖
咁就打邊爐啦,仲仲鐘意打邊爐?
Iamtall 發表於 2009-6-11 07:05 PM
我都好鍾意打邊爐架
你呢
我都好鍾意打邊爐架
你呢
Fian. 發表於 2009-6-11 08:57 PM
滾吓滾吓.....好吖
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
唔好講喇. 都唔知咩國家嚟呀( 紐西蘭 ) 居然唔比佢入境喎!!!
咁嚴謹就要人先簽證啦, 到咗先話佢唔乎合入境條例, 玩死人咩, 來回機票成 8xxx 架嗎 !!!
佢係機場等咗廿個鐘, 先有機位返番嚟 ( 今晚到 )
飛去又十個 ...
主任 發表於 2009-6-11 08:54 PM
唔知係咪同豬流感有關,紐西蘭咁自由都唔俾入境...
冇講有邊條列唔適合? 慘...你女友去果度做乜呀?之前打算去成個月咁耐
哈....其實都好既,你有幾日自由身....
雖然衣家泡湯一個月,vnd  :D
我都好鍾意打邊爐架
你呢
Fian. 發表於 2009-6-11 08:57 PM
我都鐘意,不過一個人唔會打,同埋之前打黎打去都係果d 野..好易飽同悶
今次同你打邊爐我有d 期待架,你整既野有創新
直接搜D女身啦 記得call我呀
寇仲~ 發表於 2009-6-10 05:52 PM
我想入嚟元朗搵你

帶路喎  
我想入嚟元朗搵你

帶路喎  
主任 發表於 2009-6-11 09:05 PM
滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄....
唔知係咪同豬流感有關,紐西蘭咁自由都唔俾入境...
冇講有邊條列唔適合? 慘...你女友去果度做乜呀?之前打算去成個月咁耐
哈....其實都好既,你有幾日自由身....
雖然衣家泡湯一個月,vnd  :D ...
Iamtall 發表於 2009-6-11 09:01 PM
事原佢外甥喺嗰邊犯咗事, 佢帶咗大量現金過去....
點知遷民局驚佢偷渡 ( 過咗去就唔走嗰隻 )
因為佢喺香港無婚姻 / 物業 / 工作 ....所以佢係高危偷渡客 !!
滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄....
Iamtall 發表於 2009-6-11 09:13 PM
三P演義
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good evening all
係公司追晒啲post
Good evening all
係公司追晒啲post
gonkong 發表於 2009-6-11 09:26 PM
加班追 post ........聽日加你辛
即係咁,我地尼d 投機者完全係被動既人,不能採取主動,
因為我地財力有限,無辦法採取主動去對抗或控制市場行為,
所以必須先設立假設,假如價格到左某個位,一定會產生某種變化,我地先會開始落場...
如果一個價格一直升 ...
Iamtall 發表於 2009-6-11 07:26 PM
真係唔好意思
你真係對牛彈琴呀
講咗咁大堆嘢我都係唔會明架喇
應該係就算你講一世我都係唔會明架喇
事原佢外甥喺嗰邊犯咗事, 佢帶咗大量現金過去....
點知遷民局驚佢偷渡 ( 過咗去就唔走嗰隻 )
因為佢喺香港無婚姻 / 物業 / 工作 ....所以佢係高危偷渡客 !! ...
主任 發表於 2009-6-11 09:17 PM
哦~咁都得,其視窮人咁既款...
真係唔好意思
你真係對牛彈琴呀
講咗咁大堆嘢我都係唔會明架喇
應該係就算你講一世我都係唔會明架喇
Fian. 發表於 2009-6-11 09:48 PM
唔駛介意,就好似賭波我都唔明架~~
大家交流下d 唔同事物
Good morning class and 主任
而家化妝吹頭
轉頭見