返回列表 回復 發帖
上半場完 0:0
good morning miss
冇蒲頭咁耐, 有排追 post
Good morning class and 主任
good morning miss
小飛機 發表於 2009-6-11 10:40 AM
Morning 機機豬

伊朗 + 4250
芬蘭 - 5000
英格蘭 + 5000
阿根廷 + 2125
巴西 + 4000
總數 + 10375

多謝 Tall Tall    
而家返課室
轉頭見
Good afternoon Miss and all
而家返課室
轉頭見
Fian. 發表於 2009-6-11 12:56 PM
afternoon Miss 尋晚睇波睇到幾點訓呀
冇蒲頭咁耐, 有排追 post
小飛機 發表於 2009-6-11 10:41 AM
俊朗不凡姣鬆 好掛住你呀
伊朗 + 4250
芬蘭 - 5000
英格蘭 + 5000
阿根廷 + 2125
巴西 + 4000
總數 + 10375
     多謝 Tall Tall     ...
Fian. 發表於 2009-6-11 11:59 AM
俾miss 技術性被擊倒了 又嬴一鋪輸四鋪,嬴粒糖輸間廠
運氣被實力打敗,唔制,下次跟定你...
diu , 今日炒期指,下午返去睇,碰到止蝕位又走番去我原本岩既方向....仆"街"...唔係都有一萬賺...
頭先走時唔記得倒垃圾,d 爛左既楊梅仲係垃圾埇,過兩日返去可能臭到成間廚房都係= =
afternoon Miss 尋晚睇波睇到幾點訓呀
寇仲~ 發表於 2009-6-11 04:03 PM
afternoon 仲仲
afternoon 仲仲
Iamtall 發表於 2009-6-11 04:37 PM
afternoon tall tall ,今日有無收穫呀
俾miss 技術性被擊倒了 又嬴一鋪輸四鋪,嬴粒糖輸間廠
運氣被實力打敗,唔制,下次跟定你...
diu , 今日炒期指,下午返去睇,碰到止蝕位又走番去我原本岩既方向....仆"街"...唔係都有一萬賺... ...
Iamtall 發表於 2009-6-11 04:37 PM
二日後......................
Good evening class and 主任