返回列表 回復 發帖
好少姐,你仲有賺 = =;
你真係神通廣大,咩都識
Iamtall 發表於 2009-6-8 12:08 PM
以後唔好再買撻上嚟喇
凍咗又唔好食
微波爐叮又唔好食
尋日又唔記得食
而家焗住要食埋先返課室
以後唔好再買撻上嚟喇
凍咗又唔好食
微波爐叮又唔好食
尋日又唔記得食
而家焗住要食埋先返課室
Fian. 發表於 2009-6-8 12:25 PM
果日之後己經叫你唔好食,你仲硬食...
成日食過期野
仲要己經放左2-3 日,達要新鮮食先好食...
下次唔買熱既甜品,益力多芝士cake 仲好存放...
果日之後己經叫你唔好食,你仲硬食...
成日食過期野
仲要己經放左2-3 日,達要新鮮食先好食...
下次唔買熱既甜品,益力多芝士cake 仲好存放... ...
Iamtall 發表於 2009-6-8 12:32 PM
咁你係咪特登買啲嘢嚟掉呀
咁你又唔自己掉
要我掉
我最能憎浪費食物架
已經幫你頂能咗嗰兩舊撻
甜能到仆 "佳"
仲咁能多嘢講
以後自己鍾意買嘢嚟掉就自己掉
咪能煩我
食能咗都背脊骨落
咁你係咪特登買啲嘢嚟掉呀
咁你又唔自己掉
要我掉
我最能憎浪費食物架
已經幫你頂能咗嗰兩舊撻
甜能到仆 "佳"
仲咁能多嘢講:onion ...
Fian. 發表於 2009-6-8 12:47 PM
你有冇搞錯呀,好心提你,驚你食左肚痛,衣家好似我錯哂
我係覺得ok 唔算太甜,你之前又話想食叫我買俾你試下
好囉,咁以後乜都唔買啦,以後唔煩你,唔阻你啦
我夠知你好慳唔鐘意浪費,咁你係咪就算食左痛死無左條命仔都唔想浪費呀
衣家好少事,你都要發脾氣
有d 野明明寫住過期,但你仲要用
好心提下你都要鬧我
如果我掉左咪又係俾你鬧我浪費...
慳還慳,如果你今日唔想食你俾番我,我同你掉...衣家好似好委屈你咁
我係同你講道理唔係同你鬧情緒
講到好似我有陰謀咁害你
我無做錯事,我係一個人,唔係一道牆,你咁鐘意亂發脾氣鬧人,你對住副牆鬧到夠啦!
你有冇搞錯呀,好心提你,驚你食左肚痛,衣家好似我錯哂
我係覺得ok 唔算太甜,你之前又話想食叫我買俾你試下
好囉,咁以後乜都唔買啦,以後唔煩你,唔阻你啦
我夠知你好慳唔鐘意浪費,咁你係咪就算食左痛死無左條命仔都唔 ...
Iamtall 發表於 2009-6-8 01:18 PM
你買嘢嚟掉冇問題
錢係你嘅
你鍾意掉唔關我事
問題係點解要我去掉呀
嗰日你上嚟又要我陪你食飯
又買兩舊撻上嚟
我食得邊樣呀
我係成日都食過期嘢
又唔見食得死我
食死都係我自己嘅問題
乜有問題咩
Miss 我無老婆又無女友都唔算係滾掛 主任就......
寇仲~ 發表於 2009-6-1 05:56 PM
你唔需要同人交待就當然冇問題啦
Miss 妳無事呀嘛 使唔使休息下呀
寇仲~ 發表於 2009-6-1 06:06 PM
尋晚兩點幾一覺瞓到今朝十一點
我好細咁碌之波,咁都俾你睇到既
有無睇新聞呀,話紅牛飲品有可加因波,攪到我都想買支飲下
寇仲~ 發表於 2009-6-1 06:13 PM
紅牛好 Q 難飲
我第一次空肚飲仲飲到胃痛添呀
HELLO MISS ,

HOW ARE YOU ?
Good afternoon class and 主任
你買嘢嚟掉冇問題
錢係你嘅
你鍾意掉唔關我事
問題係點解要我去掉呀
嗰日你上嚟又要我陪你食飯
又買兩舊撻上嚟
我食得邊樣呀
我係成日都食過期嘢:tu ...
Fian. 發表於 2009-6-8 02:48 PM
我地唔好再提尼件事好無?
總之我唔係係度串話你成日食過期野,我係關心你健康先咁講
咁係我唔好我唔知會咁,上次黎時都食得個芝士cake 之後夜晚七點去食飯,
尼次唔得先擱置係度...
我想你知我係關心你先會咁講,你有病痛,我都唔會開心,
若然你唔認同,咁我同你講對唔住,
你唔好再講衣家乜野死都係自己事,跟人無關,世上有關心你同愛你既人,朋友家人都會傷心
一陣再落去過D 數俾你,到時再sms 你
仲有,頭先因為你我都一時之氣...鬧左你幾句
我己經無事,希望你唔好再嬲...
上菜吾该
我返嚟喇
Good afternoon Miss 姣鬆 talltall and all
紅牛好 Q 難飲
我第一次空肚飲仲飲到胃痛添呀
Fian. 發表於 2009-6-8 03:38 PM
真係未飲過 好彩無買o者