返回列表 回復 發帖
我有條過關五串一
尋晚過咗日本
英格蘭同保加利亞
爭今晚客麥隆個大同科特廸瓦個大
多謝 Tall Tall
今晚仲敢唔敢受我呀   ...
Fian. 發表於 2009-6-7 02:25 PM
過埋就禾味喇
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
日本 + $3900
英格蘭 + $4200
保加利亞 + $1750
荷蘭 - $5000
阿根廷 + 3800
總數 + 8650
Fian. 發表於 2009-6-7 02:21 PM
wow
五串一
即係你買5場計埋今晚1場過關叫五串一呀 ?
你睇到今朝 ?
有d 淆,想求曉
不過玩多場囉
我又有預感會俾你食住打,天呀...你太神
嬴波今晚返去食飯呀! 鳴...鳴..
一陣一齊去銀行先轉數俾你~ =)
而家入媽咪度
今晚見
而家入媽咪度
今晚見
Fian. 發表於 2009-6-7 02:59 PM
幾點返課室呀?
你返到去再話我知啦
今日又胃痛
幾點返課室呀?
你返到去再話我知啦
今日又胃痛
Iamtall 發表於 2009-6-7 04:36 PM
胃痛就食粒胃藥啦
而家整劑特效藥你先啦
見好啲冇呀
頭先同媽咪去行金鋪買金扼俾綺雯
今晚同媽咪食飯
未知幾點鐘返去呀
俾個機會你報仇
今晚我買客麥隆個大 兩球半 95 $11000
如果呢場中咗我後面就唔使買嘞
胃痛就食粒胃藥啦
而家整劑特效藥你先啦
見好啲冇呀
今晚同媽咪食飯
未點幾點鐘返去呀
...
Fian. 發表於 2009-6-7 07:22 PM
咁我今晚輸埋要賠幾多呀= =
兩球半即係買大呀?
不過過關係要賠好多咩 :o
乜野 95 呀? 95% 開大呀? 咁我仲玩黎做咩
客串過關唔好同我買哦,我唔識,你同馬會買少少啦...1500-3000 係咪?
今晚尼場你就買大啦... 我嬴左既話扣埋我琴日輸條數,應該仲有賺 希望今晚波係圓既,琴晚都唔夠圓~
咁你今晚去邊睇波,我都想睇呀,唔想睇即時賽果...好無引,對住條數字係咁更新..悶死我啦~
不過我輸既話就輸哂身家俾你啦 >< 你嬴哂之後唔要我就同你死過
如果今晚尼場都輸埋,我從此係波界消失
胃痛就食粒胃藥啦
而家整劑特效藥你先啦
見好啲冇呀
今晚同媽咪食飯
未點幾點鐘返去呀
...
Fian. 發表於 2009-6-7 07:22 PM
綺雯十月出嫁哦,會唔會請埋我飲先
你幾時帶我見家長,如果十一月燒烤去你元朗度燒都唔錯哦~~
因為我覺得我屋企上面真係唔多方便燒,有d 煩...下次你上黎睇下岩唔岩燒再決定啦~~
之前見面都唔記得同佢講恭喜tim , 你見到代我同佢講啦
綺雯其實幾好人 :p
岩岩睇下資料覺得今晚尼場波應該會有2:1 = =
睇黎我又要輸啦...淆緊...
兩球半即係買大呀?
客串過關唔好同我買哦,我唔識,你同馬會買少少啦...1500-3000 係咪?
今晚尼場你就買大啦... ...
Iamtall 發表於 2009-6-7 07:30 PM
呢場即是三球或以上就係大
95 即是九五折
呢場如果你贏我就輸 $11000
如果我贏你就輸 $10450
兩球半即係買大呀?
今晚尼場你就買大啦... ...
Iamtall 發表於 2009-6-7 07:30 PM
我要喺度等華仔收工入嚟車我返屋企
所以今晚同媽咪睇波
我媽咪都係球迷嚟架
佢好鍾意睇體育架
如果播奧運同世界盃嗰時
佢就唔打麻雀揀睇電視
佢仲睇埋 NBA
乒乓波同網球添呀
條五串一係同馬會買架
五串一即是五場全部中晒過關
尋晚我過咗三關
如果今晚過埋兩關
我條飛就和味喇
呢場即是三球或以上就係大
95 即是九五折
呢場如果你贏我就輸 $11000
如果我贏你就輸 $10450
Fian. 發表於 2009-6-7 09:42 PM
琴晚晚果幾場都俾左折扣我呀 ?
打少少折等我唔駛乞食,一百萬粒米中的十粒
好緊張呀,衣家開緊波
估唔到你媽咪係體育迷,我都鐘意睇體育,除左一dd 列外,如踩單車比賽,真係好悶囉
其實我都想你嬴既,話哂你買左過關唔想你失望
華仔開車接你返沙田再返元朗 ?
好似好遠哦
嚇死我,我睇先睇錯球隊仲以為己經1:1
衣家我係度捱時間,真係辛苦

多謝Miss $1800 ,多謝Miss 俾我報仇既機會,衣家成個人鬆哂lol,
我割禾了,HAHA :D ...咁你今晚係咪過唔到關?:'(
仲輸俾馬會 :"(,好彩你買1500-3000 唔係好多...
不過你成日嬴 :[
$1800 都唔夠我尼個莊賠,過幾日我又輸成萬銀俾你啦 :'(
多謝Miss $1800 ,多謝Miss 俾我報仇既機會,衣家成個人鬆哂lol,
我割禾了,HAHA :D ...咁你今晚係咪過唔到關?:'(仲輸俾馬會 :"(,好彩你買1500-3000 唔係好多...
Iamtall 發表於 2009-6-8 12:21 AM
而家輪到我上訴
下場我買科特廸瓦個大
兩球兩球半 9 $12000
最後玩埋呢場
而家輪到我上數
下場我買科特廸瓦個大
兩球兩球半 9 $12000
最後玩埋呢場
Fian. 發表於 2009-6-8 12:25 AM
又黎? 好啦,陪埋你尼場啦...
跟住肯定又到我上數啦 :"( 唔知點計
又要驚多次,真攞命,岩岩賢上腺同血壓先下降dd ,衣家又升番
華仔仲未返黎接你呀?
又黎? 好啦,陪埋你尼場啦...
跟住肯定又到我上數啦 :"( 唔知點計
又要驚多次,真攞命,岩岩賢上腺同血壓先下降dd ,衣家又升番
華仔仲未返黎接你呀? ...
Iamtall 發表於 2009-6-8 12:31 AM
兩球兩球半即是如果兩球我就輸一半
三球或以上就我贏