返回列表 回復 發帖
原帖由 sweet_cherie 於 2008-10-12 01:02 PM 發表
鴨仔唔傻, 只係唔聰明
小鸡鸡,你来啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
雞 鴨 貓 都儍.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-10-12 01:29 PM 發表
雞 鴨 貓 都儍.
你们都不傻,我最傻的!
雞 鴨 貓 ? is like a zoo in here !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 2008-10-12 03:26 PM 發表
雞 鴨 貓 ? is like a zoo in here !!
是啊!最终要是大家开心!
good point !!
u so nice !
I got to sleep la ! 886
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 01:18 PM 發表
小鸡鸡,你来啦!
小白還在努力KEEP FIT中?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 boy12 於 2008-10-12 03:33 PM 發表
good point !!
u so nice !
I got to sleep la ! 886
那就晚安咯!等下我也要去睡午觉!
我估...小白是76...................................................................................................................................76帖,設為金摟!!
原帖由 ahman1995 於 2008-10-12 03:37 PM 發表
我估...小白是76...................................................................................................................................76帖,設為金摟!!
你不要再来灌水就好了!你中我也会给的!
原帖由 CC517 於 2008-10-12 01:29 PM 發表
雞 鴨 貓 都儍.
旺財.....

看雞爪功
這裡有金搶???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 03:36 PM 發表
那就晚安咯!等下我也要去睡午觉!
午睡好易肥, 做一些運動
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 03:22 PM 發表
你们都不傻,我最傻的!
你才不傻呢 SET了金樓....又唔話比人知係邊層
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-12 03:39 PM 發表
你不要再来灌水就好了!你中我也会给的!
我時運高,睇唔倒....睇你唔倒!!!!!!