返回列表 回復 發帖
日本 兩球兩球半 78
英格蘭 三球 84
保加利亞 兩球兩球半 7
冰島 兩球半 84
阿根廷 三球 76
日本 兩球兩球半 78
英格蘭 三球 84
保加利亞 兩球兩球半 7
冰島 兩球半 84
阿根廷 三球 76
Fian. 發表於 2009-6-6 08:18 PM
D 阿拉拍數字代表咩意思?
買大細既賠率有咁多咩?唔係 1.xx - 2.xx ?

輸左場俾miss
好快輸第二場 同第三場/_\
Miss 太神啦,我以後唔敢輕視 :"(
sm me,有這麼扯嗎 ?
衣家去訓,仲有2場結果,miss 手下留情please :o
輸左場俾miss
好快輸第二場 同第三場/_\
Miss 太神啦,我以後唔敢輕視 :"(
sm me,有這麼扯嗎 ?
衣家去訓,仲有2場結果,miss 手下留情please :o
Iamtall 發表於 2009-6-7 12:02 AM
學人做莊, 未死過呀 ???
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
學人做莊, 未死過呀 ???
主任 發表於 2009-6-7 02:12 AM
為左miss 先試下,我一d 都唔鐘意賭
:-)
不過點知miss 又咁西利,睇黎我擔心係多餘
你咁夜訓既?
你都睇波呀?
Good morning Miss & everybody
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good morning Miss & everybody 669868
主任 發表於 2009-6-7 11:15 AM
早晨主任 ;o
琴晚你睇邊場波 ?
為左miss 先試下,我一d 都唔鐘意賭
:-)
不過點知miss 又咁西利,睇黎我擔心係多餘
你咁夜訓既?
你都睇波呀?
Iamtall 發表於 2009-6-7 06:06 AM
Good morning Tall Tall
無睇波呀, 出咗街蒲, 返嚟追吓 post 囉
仲仲幾時得閒家政烹飪班呀
約埋任任二十或者二十七號睇吓邊日得吖
Fian. 發表於 2009-6-6 09:56 AM
Good morning Miss
我兩日都得, 最好兩日都有得食
Good morning Tall Tall
無睇波呀, 出咗街蒲, 返嚟睇追吓 post 囉 669872
主任 發表於 2009-6-7 11:21 AM
其實你地成日話落街蒲,意思係咪即係去酒吧落disco 或者去唱K ? 定係去叫囡 ?
Good morning Miss 669873
我兩日都得, 最好兩日都有得食
主任 發表於 2009-6-7 11:23 AM
佢今日嬴左錢啦,今晚尼餐我先食啦,下次果兩餐你地到左再食
佢今日嬴左錢啦,今晚尼餐我先食啦,下次果兩餐你地到左再食
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:26 AM
ok ok 唔阻你哋, 有無諗過食咩呀
主任,你識miss 咁耐,佢d 賭波功力係咪好深厚好勁 ?
琴晚5場只輸1場
嬴左萬幾銀 = )
其實你地成日話落街蒲,意思係咪即係去酒吧落disco 或者去唱K ? 定係去叫囡 ?
Iamtall 發表於 2009-6-7 11:24 AM
又亂講嘢啦 !!
蒲係統稱, 以上種種都係蒲, 不過而家呢個字已成俗語, 出街已經叫蒲架喇 !!
又亂講嘢啦 !!
蒲係統稱, 以上種種都係蒲, 不過而家呢個字已成俗語, 出街已經叫蒲架喇 !!
主任 發表於 2009-6-7 11:32 AM
我以為分幾種唔同既講法
最常見就係落吧落disco (睇電視電影番黎)  
不過又學多野~