返回列表 回復 發帖
早晨 Tall Tall
食咗早餐未呀
今日心情好啲嘛
Fian. 發表於 2009-6-5 09:26 AM
訓左一晚好番啦,我心情唔好都係訓一晚後就無事啦...
同埋我識得自我鼓勵,如果唔係晨早自殺死左啦~~
總之心一定要堅強,咩都可以輸,信心唔可以輸,咩都可以重新來安排做過,只有生命唔可以
未食呀,一陣煮個公仔面..
你呢?
= =
如果你唔出世,我就遇唔到你,對我黎講係遺憾,可惜我地遇得太遲,但總算遇到呀~~
除非我都唔出世啦,開唔開心重點在於相處,相處得好即使窮都唔會活得唔開心既~
所以生仔女要教,不過我相信有d 點教都無用,有人受教有 ...
Iamtall 發表於 2009-6-5 09:21 AM
對我嚟講窮就一定唔開心囉
我捱得眼瞓
捱得肚餓
就係唔捱得窮
你咁講即是生仔女就係要搏啦
我就冇咁嘅膽量喇
同埋最主要我都唔鍾意細路
仲要生咁痛
攞嚟辛苦
條腰仲使要嘅
係呀,我都無咩興趣知....
佢地兩個加起來都八十歲,玩起上黎仲有心有力,一個玩人一個要報復 ,人老心不老 :D
Iamtall 發表於 2009-6-5 09:30 AM
我冇覺得個學生有問題喎
我會先想過兩人世界,生唔生係後事 :-)
今日個市好牛皮
下午等佢開市睇下有冇水搵
剛剛買左個朱古力鮮奶芝士達,你鐘唔鐘意食達架?
Iamtall 發表於 2009-5-29 01:12 PM
如果唔係太甜鍾意
係咪買俾我食??
訓左一晚好番啦,我心情唔好都係訓一晚後就無事啦...
同埋我識得自我鼓勵,如果唔係晨早自殺死左啦~~
總之心一定要堅強,咩都可以輸,信心唔可以輸,咩都可以重新來安排做過,只有生命唔可以
未食呀,一陣煮個公仔面..
你 ...
Iamtall 發表於 2009-6-5 09:35 AM
我冇食早餐習慣
我都唔慣一瞓醒就食嘢
Hello 仲仲
睇怕都就嚟執笠喇
主任 發表於 2009-5-30 05:10 PM
平時俾姨姨看住浦唔到頭
趁今日早起身咪改吓卷囉
晏啲又唔知有冇得浦頭
又老咗喇
Fian. 發表於 2009-6-5 09:15 AM
幾老我都會陪著你 :-)
而家洗頭化妝
晏啲睇吓有冇得見啦
如果唔係太甜鍾意
係咪買俾我食??
Fian. 發表於 2009-6-5 09:40 AM
我唔知對你黎幾多甜味先算好甜,不過我覺得唔算好甜~~
好呀,或者今日來探你買俾你食呀 :-)
你今日返唔返屋企 o;?
屋企好多野都因你太少返家,d 食物過左期都唔知,你煮每樣野食時要小心d ,睇下個日期先好煮,唔係一陣肚痛就唔好啦
幾老我都會陪著你 :-)
Iamtall 發表於 2009-6-5 09:47 AM
多謝你
我唔知對你黎幾多甜味先算好甜,不過我覺得唔算好甜~~
好呀,或者今日來探你買俾你食呀 :-)
你今日返唔返屋企 o;?
屋企好多野都因你太少返家,d 食物過左期都唔知,你煮每樣野食時要小心d ,睇下個日期先好煮,唔係一陣肚 ...
Iamtall 發表於 2009-6-5 09:50 AM
我今晚喺課室留堂
冇人冇物係咁啦
我冇食早餐習慣
我都唔慣一瞓醒就食嘢
Fian. 發表於 2009-6-5 09:42 AM
以前我未改時都無架,但如果經常咁樣,個胃唔適應,好易胃痛...
你經痛好番未呀? 仲痛唔痛 ?
琴晚同媽咪兩個去深圳拓骨,舒唔舒服? 我拓得好d 定佢地拓得好d 先 :-)
我今晚喺課室留堂
冇人冇物係咁啦
Fian. 發表於 2009-6-5 09:53 AM
我唔係人咩,今晚又係課室留堂 ,你己經留左五日啦哦...
幾時返去,我來接你~~
好耐没有进来食饭。。。各位大家好~
hello miss

呢個禮拜我忙到死喇