返回列表 回復 發帖
Good night class and 主任
see you tomorrow
Fian. 發表於 2009-6-5 12:08 AM
我都訓啦,good night
Good morning class and 主任
今朝我開檔
你指錢銀方面 ? = =
咁又點唯之過得快樂 ?
你活得唔快樂同個仔女活得快唔快樂好似係兩回事 ~~ 點會害佢,你俾個血肉之軀佢,快唔快樂係佢自己選擇,所以你唔駛嘆氣啦 ...
Iamtall 發表於 2009-5-26 06:48 PM
但係自己已經活得唔開心
又點樣帶俾人開心呀
我頭先表達得唔好,應該係,我既生活唔係過得咁如意,但係我唔會因為唔如意而唔開心波,我都算係樂天知命架,
但係如果俾唔到最好既俾下一代,咁我令願唔生啦,錢當然係一個主要既問題啦,依個唔單只係物質上,供書 ...
寇仲~ 發表於 2009-5-26 07:55 PM
完全贊同
魅力 + 100
係呀,我認同你, 魅力+10
我幾個朋友之中有人屋企窮,但都生3個
果d 係四,五十年代既人啦,當時既家庭大部份都窮~~ 如果佢地當時顧慮得太多,也未必有今時今日既溫馨家庭,
當然唔係係家家都係咁~都要睇好唔好彩~~
反而 ...
Iamtall 發表於 2009-5-26 08:11 PM
你睇吓早幾日打劫的士嗰三個妹都係十三至十五歲
生著呢啲死女包真係扑 "佳" 呀
我相信除咗曳之外
佢哋屋企都係冇咩錢俾佢哋啦
如果唔係又使咩打劫呀
做賊衰能過做雞呀

況且你話你個朋友屋企好溫馨
呢個你可能睇到嘅係表面啫
實情係點你又係唔係知得咁清楚呢
即是我行出嚟都周身明牌
身光頸靚風風光光
大魚大肉啦
背後我又要負出幾多先得到呢啲嘢
同埋其實我又係唔係活得咁開心呢
都係嗰句
如果有得揀我寧願唔出世
我覺得係佢兩條老嘢迫我做人囉
八點幾咋哦,咁早訓覺既?
Iamtall 發表於 2009-5-26 08:55 PM
仲仲返半夜三點半
miss 好掛住你呀....
小飛機 發表於 2009-5-27 10:09 AM
我都好掛住你呀機機豬
Miss 早晨
主任早晨
同學早晨
Tall Tall 有禮
晨早流流打俾你做咩 ?
佢去邊都拖你落水 :-)
Iamtall 發表於 2009-5-27 11:04 AM
因為佢俾個學生飛咗吖嘛
不過你都係唔知咁多喇
我指時間過得好快,話咁快就過左半年
Iamtall 發表於 2009-5-27 11:52 PM
又老咗喇
E..你仲未訓呀...
miss 同人去睇波囉,睇住佢俾人接走左~~
依依不捨地離別..
今日我見過EE 啦,其實佢都好似無你地想像中講得咁壞 ?
仲去左佢細佬間泰潮食野,真係好好味,特別係海南雞~~好滑,多肉,無乜骨
見過佢細佬同 ...
Iamtall 發表於 2009-5-28 12:13 AM
我哋最憎姨姨就係口疏
同埋同我哋啲仇家 friend
超級兩頭蛇
仲要將我啲嘢講俾我哋啲仇家知
出賣我
等嗰啲仆 "佳" 喺度大做文章
你睇吓早幾日打劫的士嗰三個妹都係十三至十五歲
生著呢啲死女包真係扑 "佳" 呀
我相信除咗曳之外
佢哋屋企都係冇咩錢俾佢哋啦 :swea ...
Fian. 發表於 2009-6-5 09:08 AM
= =
如果你唔出世,我就遇唔到你,對我黎講係遺憾,可惜我地遇得太遲,但總算遇到呀~~
除非我都唔出世啦,開唔開心重點在於相處,相處得好即使窮都唔會活得唔開心既~
所以生仔女要教,不過我相信有d 點教都無用,有人受教有人唔受,有人天生生出來個性就係邪惡,好似希特拉~
有人天生生出來就係心地善良,好似我咁啦,哈哈
瞓咗未呀 ??
日久見淫身, 時間可以證明一切 !!
我喺葵興嗰頭返工, 想搵我飲茶呀
主任 發表於 2009-5-28 12:44 AM
Tall Tall 住荃灣同你真係好近喎
Miss 早晨
主任早晨
同學早晨
Tall Tall 有禮
Iamtall 發表於 2009-6-5 09:11 AM
早晨 Tall Tall
食咗早餐未呀
今日心情好啲嘛
因為佢俾個學生飛咗吖嘛
不過你都係唔知咁多喇
Fian. 發表於 2009-6-5 09:12 AM
係呀,我都無咩興趣知....
佢地兩個加起來都八十歲,玩起上黎仲有心有力,一個玩人一個要報復 ,人老心不老 :D