返回列表 回復 發帖
wow , 細水長流既感情,我都想有...
你悶住佢出去滾,有冇覺得內疚 ?
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:22 AM
呢個問題問得好, 亦好難答 !!
我有時會好內疚 ( 搵錯人嗰陣時 )
但有時又好享受 ( 當然係食倒好嘢嗰陣時啦 )
唔教壞你喇, 你當我同你講笑好喇 !!
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
呢個問題問得好, 亦好難答 !!
我有時會好內疚 ( 搵錯人嗰陣時 )
但有時又好享受 ( 當然係食倒好嘢嗰陣時啦 )
唔教壞你喇, 你當我同你講笑好喇 !!
主任 發表於 2009-6-4 12:28 AM
哈哈,我又唔係果種純品到三歲細路咁......
不過你又講得幾幽默,我笑了
你地各自財政獨立? 佢會唔會check 你戶口每隔幾日突然間無左幾舊水 :-)
向你興師問罪,你地衣家係咪一齊供緊樓呀 ?
wow , 細水長流既感情,我都想有...
你悶住佢出去滾,有冇覺得內疚 ?
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:22 AM
我瞓啦, 下次唔好再喺道講啲咁敏感嘅話題呀, 比佢睇倒都唔知點算 !!
雖然佢唔會睇, 但都有小小心理威脅 !!
我瞓啦, 下次唔好再喺道講啲咁敏感嘅話題呀, 比佢睇倒都唔知點算 !!
雖然佢唔會睇, 但都有小小心理威脅 !!
主任 發表於 2009-6-4 12:35 AM
ok ,sorry , 下次pm 同你傾 : )
早抖啦 ..have a nice dream
哈哈,我又唔係果種純品到三歲細路咁......
不過你又講得幾幽默,我笑了
你地各自財政獨立? 佢會唔會check 你戶口每隔幾日突然間無左幾舊水 :-)
向你興師問罪,你地衣家係咪一齊供緊樓呀 ? ...
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:34 AM
我哋雙方都有共識, 空間都幾大 ^^
佢係百份百相信我嘅, 從來都無 check 我
有次喺 Miss 班房同佢講電話都無問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我哋雙方都有共識, 空間都幾大 ^^
佢係百份百相信我嘅, 從來都無 check 我
有次喺 Miss 班房同佢講電話都無問題 667419
主任 發表於 2009-6-4 12:41 AM
得閒向你討教下男女相處之道先 :)
ok ,sorry , 下次pm 同你傾 : )
早抖啦 ..have a nice dream
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:36 AM
Good night
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good Morning miss and all
Miss 今日經仲痛唔痛 ? 琴晚有冇食野呀
今朝自己煮個出前一丁,學你加2塊加拿大煙肉片加隻蛋 :-)
今日搵番條尾數 $22800
好辛苦呀....
Miss 今日有冇返課室定留家休息 ?
好辛苦呀....
Iamtall 發表於 2009-6-4 04:18 PM
兒倚~~~~ Miss 無蒲過頭喎 ???
好辛苦呀....
Iamtall 發表於 2009-6-4 04:18 PM
都話咗你尋日係唔專心啦 ^^
主任 發表於 2009-6-4 04:40 PM
壓力非常大,辛苦錢 = =
衣家想搵miss ,但唔知佢去左邊,今日完全無蒲頭...
又唔知有冇返課室定留家休息...sms 佢又無應我..
唔知係咪同EE 過大海博殺~~
I am dead ...
主任 發表於 2009-6-4 04:40 PM
我好專心架,個腦己經分析都無哂力,衣家頭痛tim , 七分人為,三分運氣
睇你係想搵刺激定係想安安份份搵少少收手...
你衣家蛇緊 ? tea time 呀?
洗白白
Good night class and 主任
see you tomorrow