返回列表 回復 發帖
嚴重經痛
放學
而家去整頭髮
Goodbye class and 主任
Good evening Miss and all
嚴重經痛
放學
而家去整頭髮
Fian. 發表於 2009-6-3 05:56 PM

Take Cares
想來睇你,但你又走去整頭,要整到十一點 :016:
點解整咁耐既 ?有咩特別呀 ?
Good evening Miss and all
寇仲~ 發表於 2009-6-3 06:39 PM
hi 仲仲
Anybody home ??
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Anybody home ??
主任 發表於 2009-6-3 10:11 PM
HERE :-)
HERE :-)
Iamtall 發表於 2009-6-3 10:16 PM
今晚好熱呀, 你唔陪 Miss 整頭 ??
今晚好熱呀, 你唔陪 Miss 整頭 ??
主任 發表於 2009-6-3 11:17 PM
係呀,又落雨...
我想陪佢架,但驚阻住佢...佢唔鐘意人地阻住地球轉..
佢話佢整頭要整到十一點..我想上去睇佢都唔得啦,聽日仲要做野....又唔知佢去邊度整...
係呀,又落雨...
我想陪佢架,但驚阻住佢...佢唔鐘意人地阻住地球轉..
佢話佢整頭要整到十一點..我想上去睇佢都唔得啦,聽日仲要做野....又唔知佢去邊度整... ...
Iamtall 發表於 2009-6-3 11:32 PM
咁又係, 坐喺道都無咩做 x.x
熱到沖兩次涼都仲成身汗, 都係要早啲瞓喇 =.=
今日追唔追得番尋日嗰啲呀 ??
咁又係, 坐喺道都無咩做 x.x
熱到沖兩次涼都仲成身汗, 都係要早啲瞓喇 =.=
今日追唔追得番尋日嗰啲呀 ??
主任 發表於 2009-6-3 11:57 PM
未追番呀,聽日先知...
坐係度唔係問題,我當佢係副畫咁欣賞...叫我坐十個鐘都得 :-)
我岩岩先沖完,衣家又流汗啦...無開冷氣,唔想開...除哂衫得番條底都仲好熱..
未追番呀,聽日先知...
坐係度唔係問題,我當佢係副畫咁欣賞...叫我坐十個鐘都得 :-)
我岩岩先沖完,衣家又流汗啦...無開冷氣,唔想開...除哂衫得番條底都仲好熱.. ...
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:02 AM
睇唔出, 你氹人都幾叻 ^^
我開咗房部冷氣, 就瞓 lu
我開咗房部冷氣, 就瞓 lu
主任 發表於 2009-6-4 12:13 AM
唔太鐘意開冷氣,我鐘意流通既新鮮空氣,忍無可忍時我先會開....
不過尼排都無咩風...
你衣家同你女友一齊住? 兩個 ?
唔係氹,我真係會咁做 :-)
唔太鐘意開冷氣,我鐘意流通既新鮮空氣,忍無可忍時我先會開....
不過尼排都無咩風...
你衣家同你女友一齊住? 兩個 ?
唔係氹,我真係會咁做 :-)
Iamtall 發表於 2009-6-4 12:15 AM
係呀, 我哋一齊 12 年喇
係呀, 我哋一齊 12 年喇
主任 發表於 2009-6-4 12:19 AM
wow , 細水長流既感情,我都想有...
你悶住佢出去滾,有冇覺得內疚 ?