返回列表 回復 發帖
灰爆,今日大福個網頁load 唔到,累我輸鳩左錢...
如果唔係佢個系統係下午load 唔到我就唔駛輸2萬5千,同埋可以即刻改變...
不過好彩止蝕快,係臨尾收復番d 失地,最終只輸3650 , 今日本來嬴錢架..diu 佢個網今日唔知做乜 ...
Iamtall 發表於 2009-6-2 04:24 PM
Hello Tall Tall
聽日搵返 !!
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Hello Tall Tall
聽日搵返 !!
主任 發表於 2009-6-2 10:11 PM
Thanks !!
搵錢真係好辛苦,有埋承諾壓力又大好幾倍...
所以miss d 心情我好明白,輸錢時我心裏也要罵娘...
辛苦錢
散尻晒
Fian. 發表於 2009-6-2 09:08 PM
真攞命,都唔知幾時可以一齊過d 輕鬆既日子...
Thanks ! I will earn back !!
搵錢真係好辛苦,壓力又大...
所以miss d 心情我好明白...
Iamtall 發表於 2009-6-2 10:24 PM
Send 咗 PM 俾你
Thanks !!
搵錢真係好辛苦,有埋承諾壓力又大好幾倍...
所以miss d 心情我好明白,輸錢時我心裏也要罵娘...
Iamtall 發表於 2009-6-2 10:24 PM
定係成日掛住 Miss 分心呀
唔好得把口喎
主任 發表於 2009-6-2 04:20 PM
得把口都搞掂你啦
灰爆,今日大福個網頁load 唔到,累我輸鳩左錢...
如果唔係佢個系統係下午load 唔到我就唔駛輸2萬5千,同埋可以即刻改變...
不過好彩止蝕快,係臨尾收復番d 失地,最終只輸3650 , 今日本來嬴錢架..diu 佢個網今日唔知做乜 ...
Iamtall 發表於 2009-6-2 04:24 PM
唯有聽日贏番佢啦
雞扒炒蛋羅白糕 + 0 茶
你又同ee 食咩呀
Iamtall 發表於 2009-6-2 04:25 PM
係咪喺大家樂食呀
我今日食白魚蛋米粉
Hi Ali
食咗 lunch 未呀
呢排忙唔忙呀
Fian. 發表於 2009-6-2 02:27 PM
hello
呢排忙到死................唉
定係成日掛住 Miss 分心呀
主任 發表於 2009-6-2 10:46 PM
或者啦,放左幾日假,我要d 時間適應張圖表走勢...
所以我唔鐘意放假,悶死人...唔思考人仲會生锈
Send 咗 PM 俾你
Fian. 發表於 2009-6-2 10:31 PM
我都覆左你啦
係咪喺大家樂食呀
我今日食白魚蛋米粉
Fian. 發表於 2009-6-2 10:58 PM
你又知我大家樂食? 你都係大家樂食睇到個餐牌呀 = =?
你今晚又係課室留堂 ?
我頭先先同朋友一家人興祝佢老豆生日食飯,請咗佢地食大排檔...
你鐘唔鐘意食大排檔d 野架 ?
不過有d 好食有d 唔好食
你又知我大家樂食? 你都係大家樂食睇到個餐牌呀 = =?
你今晚又係課室留堂 ?
我頭先先同朋友一家人興祝佢老豆生日食飯,請咗佢地食大排檔...
你鐘唔鐘意食大排檔d 野架 ?
不過有d 好食有d 唔好食 ...
Iamtall 發表於 2009-6-3 12:10 AM
大排檔好呀, 因為可以食煙
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大排檔好呀, 因為可以食煙 666683
主任 發表於 2009-6-3 12:39 AM
岩哂你 haha
不過果間大排檔仲有冷氣提供,唔駛捱熱 :)
我要瞓喇
Good night everybody
Good night Miss
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件