返回列表 回復 發帖
i go to bed la~~v. sleepy~~cu mr lai~~

bye boss
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 06:23 PM 發表
i go to bed la~~v. sleepy~~cu mr lai~~

bye boss
bye bye ...
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
小白。。看来我来迟咯。。。
小白......每日一sit!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-8 06:39 PM 發表
小白......每日一sit!~~~
你来啦!你每次来,我都不知该怎么称呼你呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-8 06:40 PM 發表
小弟叫做Ricky~~~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-8 06:40 PM 發表
小白。。好靓仔我。。那粒糖果要送谁啊??
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-8 06:42 PM 發表

小弟叫做Ricky~~~~~~
不好意识!我会记住的!谢谢你的到来哦!
原帖由 蓝云 於 2008-10-8 06:45 PM 發表

小白。。好靓仔我。。那粒糖果要送谁啊??
是送给大家的!嘻嘻!我想要大家天天都开开心心的!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-8 06:47 PM 發表
是啊。。那先多谢你咯。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-8 06:47 PM 發表
呢粒糖係咩味sin?
不好意识!我会记住的!谢谢你的到来哦!
唔緊要啦...... 我說過一得閒就會進來了......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-8 06:50 PM 發表

呢粒糖係咩味sin?
杂果味!要吗?很好吃的哦!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-8 06:51 PM 發表

好累架....
让你开心下都不行啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-8 06:57 PM 發表
杂果味!要吗?很好吃的哦!
好味的糖當然喜歡啊!~~~