返回列表 回復 發帖
Good evening all
Good evening all
gonkong 發表於 2009-5-25 10:56 PM
Hello 工工
得閒咗喎...快啲追番啲 post 啦
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
任任
連試都考埋呢排會得閒啲
係未買新 PC ,部機有時 online 唔到咋
仲乜呢排比人咁呀
任任
連試都考埋呢排會得閒啲
係未買新 PC ,部機有時 online 唔到咋
仲乜呢排比人咁呀
gonkong 發表於 2009-5-25 11:06 PM
<---- 唔明你代表啲咩
我經常見 tall tall 用呢個 logo同你 講嘢
又見佢話妒忌你,你哋係唔係玩咋
夠鐘
追 post 到 P300
gonkong 發表於 2009-5-26 12:06 AM
緊係玩啦, 我仲感覺倒, 會同佢幾啱傾添呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
夠鐘
追 post 到 P300
gonkong 發表於 2009-5-26 12:09 AM
仲有百幾頁喎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
驚咩吖, 我都無諗過生細路
主任 發表於 2009-5-25 10:05 PM
不過四十幾歲一d 都無念過?
我衣家都憂慮緊,可能我想要個完滿既家庭~~
養仔女係初時辛苦d ,不過大左佢地孝順你,你係咪驚生個衰仔 :-)  情願食叉燒
gonkong 發表於 2009-5-26 12:06 AM
hey 公公
玩咋,logo 本身唔代表d 咩~~
唔駛太在意
Hello,miss & everyone~
我又上黎浦下頭先
Night night class and 主任
哦,咁我誤會左你room 2個人,另一個以為係EE ...
不過算啦....我對佢一d 興趣都無~~
星期三或四~~得唔得? 時間你想幾點@@?
我星期四紅日,個市又放假,星期三晚搵你攬住訓,星期四去睇戲-v-
本來今日想俾個驚喜你,但你 ...
Iamtall 發表於 2009-5-24 09:01 PM
星期三晚我要睇曼聯踢歐聯決賽
星期四晚同你食飯好嗎
裝修師傅都唔差呀,係咪做老闆?
遲d 我間屋如果要裝修番新,叫佢計我平d 呀~~
Iamtall 發表於 2009-5-24 09:03 PM
佢又唔係做老闆
不過有時會自己接啲嘢嚟做
計平啲應該冇問題
我係七仔買左2鑵,仲有一鑵..
你鐘意飲咩牌子既啤酒呀 ?
我比較鐘意藍妹,清好多又唔苦,我同老豆以前鐘意飲青島~~
Iamtall 發表於 2009-5-24 09:04 PM
同你一樣鍾意飲藍妹