返回列表 回復 發帖
各位, 天下無不散之延席, 呢個係我响教慾學院最後嘅一個 post。之後我唔會再上嚟, 亦唔會再睇多一個 post!

多謝淫淫, 仲仲同機機一直以嚟嘅關心同幫忙!

Miss, 幫妳"吸"詩, 吸到今日嘅 posts為止 (page 429), 我相 ...
小劍聖 發表於 2009-5-21 11:52 PM
多謝
洗白白
Hello Tall Tall 657272
Good evening Miss 657273 & everybody 657274

哩句嘢咁心酸嘅 657275
主任 發表於 2009-5-21 10:52 PM
hi 主任....哈哈.
等miss 中和下d 酸性
你咁夜既?
尼兩日無上黎傾計
各位, 天下無不散之延席, 呢個係我响教慾學院最後嘅一個 post。之後我唔會再上嚟, 亦唔會再睇多一個 post!

多謝淫淫, 仲仲同機機一直以嚟嘅關心同幫忙!

Miss, 幫妳"吸"詩, 吸到今日嘅 posts為止 (page 429), 我相 ...
小劍聖 發表於 2009-5-21 11:52 PM
做咩呀,點解係最後一個post呢?
唔再同我地傾計 ?
今晚同姨姨兩份食咗個飯盒
Fian. 發表於 2009-5-22 12:09 AM
平時講到佢咁衰咁,其實你地都好難姐難妹 ?
今日有隻蚊飛咗入嚟咬咗我幾啖
Fian. 發表於 2009-5-22 12:10 AM
我覺得有野叮左我個頭,摸下有d 痛...衣家好番好多...
d 蚊想同你玩啜啜 :D
課室咁密封都飛到入去,無孔不入
頂...今晚美股都跌得ok,今日預想既跌副要聽日先實現到,但唔敢留倉..
算啦,追番條數己好好,聽日努力 = ="
hi 主任....哈哈.
等miss 中和下d 酸性
你咁夜既?
尼兩日無上黎傾計
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:15 AM
仲未瞓嘅
做咩呀,點解係最後一個post呢?
唔再同我地傾計 ?
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:16 AM
人各有志
goodnight , miss
平時講到佢咁衰咁,其實你地都好難姐難妹 ?
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:18 AM
以前的而且確係好姊妹同好知己
不過而家只係表面
我覺得有野叮左我個頭,摸下有d 痛...衣家好番好多...
d 蚊想同你玩啜啜 :D
課室咁密封都飛到入去,無孔不入
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:21 AM
冇學生嗰陣我會開窗
頂...今晚美股都跌得ok,今日預想既跌副要聽日先實現到,但唔敢留倉..
算啦,追番條數己好好,聽日努力 = ="
Iamtall 發表於 2009-5-22 12:25 AM
聽日繼續努力
goodnight , miss
ali~ 發表於 2009-5-22 12:53 AM
Hi Ali
咁夜都未瞓嘅
6447# Fian.

系啊 , 幫人燒cd , 差吾多訓啦
妳呢? 仲有冇毛管凍啊?