返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 5/10/2008 14:25 發表
[quote]原帖由 manyiu 於 2008-10-5 02:18 PM 發表

咪=0 囉! 哈! [/quote
セ嚟架..........O哥哥  
...dobi...not...O哥哥ar....零ar.....
原帖由 DOBI 於 5/10/2008 14:26 發表

又踩我
....nic is not there....go & find him la
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 02:25 PM 發表
[quote]原帖由 manyiu 於 2008-10-5 02:18 PM 發表

咪=0 囉! 哈! [/quote
セ嚟架..........O哥哥  
我想搵O哥哥呀! 哈!
小白... 起身啦..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 manyiu 於 2008-10-5 02:48 PM 發表

我想搵O哥哥呀! 哈!
咪即係H20囉.......搞咁耐
知嘞

回應 manyiu 第 6313 篇文章

manyiu.. 你系E度啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 02:50 PM 發表
小白... 起身啦..
MICKEY........肥豬係叫唔醒架
原帖由 DOBI 於 2008-10-5 02:52 PM 發表

MICKEY........肥豬係叫唔醒架
.....惨咯,会不会睡到今晚啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 02:50 PM 發表
小白... 起身啦..
衰婆!我起身啦!你好吵啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
manyiu.. 你系E度啊
Mickey, 番黎啦, 你好! 邊個人有權升小白級呀?
hihi~~boss ~~i'm playing pet pet now~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 04:34 PM 發表
hihi~~boss ~~i'm playing pet pet now~~
但是我还很头痛,刚才睡太多了!
原帖由 dicksonkhan 於 5/10/2008 16:41 發表
但是我还很头痛,刚才睡太多了!
睡太多.....u r too -->  lei~~
原帖由 wongjj 於 2008-10-5 04:44 PM 發表

睡太多.....u r too -->  lei~~
刚才是喝了咳药水才睡的啊!
大家好呀