返回列表 回復 發帖
Time to sleep
Good night Tall Tall
Good night Q Q
Good night Miss

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
唔怕,不過你要手寫同我溝通囉,驚你隻手仔會寫到麻脾...
Iamtall 發表於 2009-5-20 12:15 AM
唔洗驚, 我會帶埋手寫板嚟
邊有死得咁易, 有排捱呀你 656121
主任 發表於 2009-5-19 11:40 PM
人係好渺小....我成日覺得時間過得好快,快到我無乜知覺去感受,捱唔捱都係轉眼間就過了...
反而以前讀書時坐係課室上每一堂,都感到過得特別慢.... :) 想快d 落堂小息
Time to sleep 656148
主任 發表於 2009-5-20 12:16 AM
Good NIght 主任 : )
nice dream
講到淫~拍馬都追唔上你啦~淫人
Q爺 發表於 2009-5-20 12:15 AM
多啲上嚟呀, 今晚唔講住, 暫時放過你先, 下次先同你計
其實嗰時佢哋開檔嗰陣每份二十五萬
有七份
不過嗰時我冇夾
而家 "朗" 住 "DUM"
冬蔭功當然有啦
下次同你去試吖
定係你想下星期去細佬度食咗先吖 ...
Fian. 發表於 2009-5-19 11:59 PM
都可以,你決定啦,我跟你大隊 : )
咩叫朗住dum
每人夾25萬,回哂本未呀 ?
衣家生意好唔好 ? 有冇開分店 : )
Time to sleep 656148
主任 發表於 2009-5-20 12:16 AM
晚安主任~
年中唔知起幾多
件件有波又有籮
一個禮拜三四個
成千上萬是總和
Fian. 發表於 2009-5-20 12:12 AM
我講到我試過幾多個,今年三月開始到衣家有十二個
Miss 係我最後一個,以後都係... :)
我好多片種都鍾意睇
笑片 恐怖驚嚇片 警匪片 科幻片 災難片 江湖片都鍾意睇
文藝片就要睇吓邊個做
不過幾好睇嘅文藝片都係睇一次
唔多想番睇
卡通片同鬼佬粵語殘片就最憎睇 ...
Fian. 發表於 2009-5-19 11:45 PM
你唔係唔鐘意睇恐怖片架咩~~ ?
鐵達尼號算唔算災難中帶點文藝?以前d 人睇2次,仲要睇到喊~~
笑片唔少得星爺 :D ,我睇過哂佢d 戲,vcd 全部有~
其實美國有d 動物卡通片好有趣架(唔係迪士妮米奇老虎果d),唔係打鬥果d ,係帶有幽默性同哲理.成年人睇左都會笑的~..
Hello QQ
仲以為你唔記得我哋添
主任 發表於 2009-5-19 11:46 PM
完全贊同
魅力 + 1
下次我要食 tiramisu
或者黑森林 咖啡味
又或者芒果味
芝士味都鍾意
我喺朗豪坊同阿爺食過一件益力多 chese cake
真係好好味
到而家仲記得
好想再番食呀 ...
Fian. 發表於 2009-5-19 11:49 PM
好,我會記住~~
走到天涯海角都同你搵番黎 :)
不過益力多CHESE CAKE 又怪怪地,我都未食過,見你講到咁好食,我都要試下先 ~
咦!!!
而家識得加魅力喎
Fian. 發表於 2009-5-19 11:51 PM
點加呀,我只係打係度咋,真係可以按個加呀? = =
見你地會加下魅力,學下野~~
我岩岩做完gym ,沖個凍水涼後訓覺~~
琴晚熱到我訓唔著,要開今年第一個冷氣...
多謝,我算係一個好忍得無乜脾氣既人,唔識同人吵.....聽唔到野唯一好處就係可以係人地吵時可以耳根很清靜~~
剛剛是酸的,現在是甜的 ; )
Iamtall 發表於 2009-5-19 11:47 PM
以後都會是甜的
MISS 唔會將你激
仲會煮嘢俾你食
親自下好落力
營養豐富好有益
把你引到口水滴
味味食到要俾剔
俾足滿分都話值
睇電視