返回列表 回復 發帖
原帖由 Q爺 於 2009-5-12 12:27 AM 發表
尋日牙痛痛到訓唔到
今日食左消炎止痛藥先頂得住~
隻牙仔咩事呀
整劑特效藥你先啦
好啲冇呀
good morning Miss
原帖由 Fian. 於 2009-5-12 08:24 AM 發表
Good morning class and 主任
個喉嚨仲痛過尋日
陣間要去睇醫生呀
Miss 快d睇醫生
醫生診金兩百蚊    
食藥唔掂要打針
即刻好番要親親
hello morning everybody
原帖由 Fian. 於 2009-5-12 08:41 AM 發表

啲藥完全唔掂呀
最弊唔知睇邊個醫生呀
屋企樓下嗰兩個以前睇過麻麻地   
私家醫生 ?
不如去做下全身檢查,可能唔知身體邊度有事...
check 下好d....最重要休息,搵少十萬八萬買個健康,唔駛急..
希望你快d 好番,而且衣家豬流感病徵同感冒一樣,一切小心!
而家去睇醫生
goodbye class and 主任
今日變左黑白色,因為...

"5.12四川地震死難者" (本日黑白色以示哀悼)(2009-5-11)
原帖由 Fian. 於 2009-5-12 08:44 AM 發表

乜你會咩
In the past I didn't but in the future I will!  

原帖由 小劍聖 於 2009-5-12 01:49 PM 發表

In the past I didn't but in the future I will!     
hi 劍劍
http://www.youtube.com/watch?v=Ckc0frhksLw

尼條踢波短片,睇親都笑死我
原帖由 小飛機 於 2009-5-12 09:15 AM 發表
hello morning everybody
Good afternoon 機機
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
原帖由 Fian. 於 2009-5-12 11:09 AM 發表
而家去睇醫生
goodbye class and 主任  
睇完未吖, 醫生係咪同妳打針呢
原帖由 主任 於 2009-5-12 03:26 PM 發表

睇完未吖, 醫生係咪同妳打針呢   
hello 淫淫 可能係淫賤醫生俏病人
原帖由 小飛機 於 2009-5-12 03:30 PM 發表

hello 淫淫 可能係淫賤醫生俏病人
咁耐都未返, 可能要再深入啲檢查添呀
原帖由 主任 於 2009-5-12 04:23 PM 發表

咁耐都未返, 可能要再深入啲檢查添呀   
仲要全身地毯式搜查, 做埋口部護理 同內窺檢查, 前前後後 check下, 做齊全套