返回列表 回復 發帖
boss~~ do u know where can i buy 平價復活石ar???
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 09:47 AM 發表
boss~~ 咁你有冇瘦jo?? 'coz 唔夠睡會減肥的
我不会瘦的啦!别担心!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 09:48 AM 發表
boss~~ do u know where can i buy 平價復活石ar???
你去二手市场就有啦!否则你告诉我,你要多少?我先给你5粒,够吗?
原帖由 dicksonkhan 於 28/9/2008 09:50 發表
你去二手市场就有啦!否则你告诉我,你要多少?我先给你5粒,够吗?
二手市场.....是黑店.............我試過買紅寶石要成$180/pc.....我仲buy jo 100pcs... ....bbb told me 市價is $100/pc...........
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 09:54 AM 發表

二手市场.....是黑店.............我試過買紅寶石要成$180/pc.....我仲buy jo 100pcs... ....bbb told me 市價is $100/pc...........
笨蛋!你想一切安全,你的防伪里至少也要有35000。才足够的啊!
原帖由 dicksonkhan 於 28/9/2008 09:58 發表
笨蛋!你想一切安全,你的防伪里至少也要有35000。才足够的啊!
boss~~ see -->
攻擊:1777
防禦:1598
魔攻:121054
善惡:32290 (正義)

我有催眠術
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 10:00 AM 發表

boss~~ see -->
攻擊:1777
防禦:1598
魔攻:121054
善惡:32290 (正義)

我有催眠術  
but u c mine 1
名字:精靈族
級別:7轉294級
屬性:光
迴避:14 %                 攻擊:2431
防禦:29887
魔攻:119795
善惡:65535 (正義)
讲咩啊..看不明既
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 28/9/2008 10:08 發表
讲咩啊..看不明既
we are talking about our pet pet ar~~
原帖由 dicksonkhan 於 28/9/2008 10:05 發表
but u c mine 1
名字:精靈族
級別:7轉294級
屬性:光
迴避:14 %                 攻擊:2431
防禦:29887
魔攻:119795
善惡:65535 (正義)
boss~~ u chose jo what ar?? i'm 魔術c~~
名字:獸人族
級別:6轉285級
屬性:土
迴避:10 %

G gor gor told me 升level 快d gar
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 10:14 AM 發表

boss~~ u chose jo what ar?? i'm 魔術c~~
名字:獸人族
級別:6轉285級
屬性:土
迴避:10 %

G gor gor told me 升level 快d gar
他没教我啊!但我也有个法神头盔!
原帖由 dicksonkhan 於 28/9/2008 10:19 發表
他没教我啊!但我也有个法神头盔!
法神头盔??有乜用ga??
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 10:37 AM 發表

法神头盔??有乜用ga??
增加攻击力咯
原帖由 dicksonkhan 於 28/9/2008 10:45 發表
增加攻击力咯
咁你是刺客ma??
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 10:48 AM 發表

咁你是刺客ma??
不是啊!我是法神!