返回列表 回復 發帖
拜拜咯。。我要下线了。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-27 11:32 PM 發表
拜拜咯。。我要下线了。。。

蓝云
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
wow... no one at here lo~~~ cannot get the money a~~~
小白....小白.....小白.... arsenal is lose la~~~
88 la.... i go to sleep la~~~ hope this post can win money la~~~
Dick Dick 仔, 就黎 6點啦! 起身刷牙洗面呀!
原帖由 manyiu 於 2008-9-28 05:51 AM 發表
Dick Dick 仔, 就黎 6點啦! 起身刷牙洗面呀!
不好意识,manyiu!昨晚不舒服·今早睡吃了!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~

回應 dicksonkhan 第 4563 篇文章

morning
原帖由 rrliew 於 2008-9-28 08:01 AM 發表
morning
你出关啦!rr
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-28 07:59 AM 發表
不好意识,manyiu!昨晚不舒服·今早睡吃了!
點解唔舒服呀! 有冇食藥呀! 唔嘈你啦, 訓番啦!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-28 08:04 發表

你出关啦!rr
hi qq
系出现
原帖由 manyiu 於 2008-9-28 08:33 AM 發表

點解唔舒服呀! 有冇食藥呀! 唔嘈你啦, 訓番啦!
睡不着了!应该是睡够了吧!是时候起身了!越睡就越头痛就惨了!
原帖由 dicksonkhan 於 28/9/2008 09:18 發表
睡不着了!应该是睡够了吧!是时候起身了!越睡就越头痛就惨了!
boss~~~我今日1:00pm才起身呢
原帖由 wongjj 於 2008-9-28 09:27 AM 發表

boss~~~我今日1:00pm才起身呢
你就好啦!这个月里,今天是我唯一的一天有足够的睡觉时间啊!足足有八个小时啊!好开心啊!
boss~~ 咁你有冇瘦jo?? 'coz 唔夠睡會減肥的