返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 03:28 PM 發表

但是有钱去到那么远读书应该都不会很穷吧。。。。
講得好對! I agree! 哈!
Hello 樓上兩位靚女, 小白走啦.
外星貓E生
原帖由 nestlemilo 於 21/9/2008 15:24 發表

你好, 5記得之前有冇傾過, 但我叫mei6仔, 你呢? 
hihi~~ u can call me jj or 靚女 ~~

mei 6 仔??? 同nestlemilo.....冇關係????
原帖由 manyiu 於 21/9/2008 15:29 發表

講得好對! I agree! 哈!
hihi~ manyiu~~ long time no c~~

我開始追"家好"了~~
原帖由 蓝云 於 2008-9-21 03:28 PM 發表

但是有钱去到那么远读书应该都不会很穷吧。。。。
冇啦, 我偷渡去渣... 

shhhh,,,, 5好講俾人知!!!??
原帖由 蓝云 於 21/9/2008 15:26 發表

你好啊。。。jj。。。你个老板去了睡觉啊。。。。
hihi~ blue cloud ~~
hi hi~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
where is dickson? still zzz??
跟住小雞入來.
外星貓E生
原帖由 nestlemilo 於 21/9/2008 15:38 發表

冇啦, 我偷渡去渣... 

shhhh,,,, 5好講俾人知!!!??
.......大家都睇到了.................
原帖由 CC517 於 2008-9-21 03:30 PM 發表
旺財都系度
原帖由 wongjj 於 2008-9-21 03:38 PM 發表

hihi~ blue cloud ~~
你哪儿现在是几点啊。。。。
原帖由 CC517 於 2008-9-21 03:30 PM 發表
hi, 點叫你好? 我叫mei6 仔.
原帖由 CC517 於 2008-9-21 03:39 PM 發表
跟住小雞入來.
見到主人都唔叫一聲, 扣貓糧
3663金楼!奖金366633