返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

- G3 M' l0 T& q今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
) A- r" H, m3 S9 C: V) r0 O寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
$ n" k& f; `+ ?6 u公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
( c; @8 ?9 L9 e- J公仔箱論壇, x- z2 Z9 l, g0 b' S  d# m
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
tvb now,tvbnow,bttvb6 G0 Z$ K$ c1 u1 m  q3 F
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
$ k! ?, T8 ?& H* d" i0 n( Fos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
: r! q1 n7 X8 R; f% `( G# Jtvb now,tvbnow,bttvb
+ S# Y1 r% S. N2 u( F/ f( Y; ^, ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...1 F) [/ w# }/ t# Y
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
公仔箱論壇1 M; L# _2 J+ D- W2 [
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
! U% Q3 w. U, |7 sos.tvboxnow.com5 v. Q: q' g7 A* X. D" L
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
% b" |! o& n: e7 e大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
2 r  j4 n, l0 i7 `5 O! D. I
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...os.tvboxnow.com, G1 k( t2 S5 D6 b  b0 V1 B: v
我冇罷課亦都唔主張...
2 F: t7 W9 k/ O/ }7 s嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
- K. ]0 m/ O1 _  j1 t; `os.tvboxnow.com頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
6 _% @) p3 [& I  ctvb now,tvbnow,bttvb哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...4 y4 G& q3 g' ~
我冇罷課亦都唔主張...os.tvboxnow.com( Z3 o% i0 X0 o4 \
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
2 E+ L# m! M1 p* T9 f1 p# L頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...os.tvboxnow.com* ~3 e6 Z9 S' q% \) _4 ]
leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
os.tvboxnow.com7 c1 Q0 N0 U1 R) f" m3 [
tvb now,tvbnow,bttvb8 ?8 ~$ r9 u+ o0 x
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
( U; W) g6 X8 a; |4 W8 R/ s! _4 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
# W, t4 _) b2 s- r又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
6 Z/ Q4 @7 t% N7 L+ ?8 k, vtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com* N5 I2 w0 ^2 r% h
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......% h% n# E. p+ i

, ~4 K# b1 x# Q- }. s公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
tvb now,tvbnow,bttvb+ k1 Q1 v; ^: K5 U/ G0 }5 y
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
+ S5 M. H( w' ~0 t2 ^4 U( {* T6 Z; d公仔箱論壇
0 D1 j. ~: p+ _公仔箱論壇而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
$ e( R/ g' {$ Y. K7 Q4 E8 a, E+ n6 P4 u' Q0 X2 O0 I. w/ b3 w
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
6 d; G4 t5 E, g2 t/ A3 b- `6 w( r+ I公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
  G) M4 X; z3 z4 |tvb now,tvbnow,bttvb我是男觀眾但看後沒感覺
tvb now,tvbnow,bttvb1 ~4 J5 l6 R% E2 o# t* F3 L
我是男觀眾但看後沒感覺7 M6 y9 O6 F% n* n  U; E2 p
Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
4 F& c9 P+ [# T' X# w8 G# n

3 r/ j5 w3 _5 ]; e- k2 f/ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
1 W5 W# c: d# s+ @$ Y5 P6 a6 ]# hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 o% G7 y. [/ ]8 m7 q! M2 [公仔箱論壇你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
- K! `$ K: i+ t2 t3 E0 J+ T2 }大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
$ t6 P, v7 X* [* D7 W可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
os.tvboxnow.com) X/ {$ J: ?8 U! f; s. D) P4 ?# G

; _2 U" b( }- C- H3 j1 D4 x8 m公仔箱論壇你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? tvb now,tvbnow,bttvb$ j; c( |+ ^) S
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
os.tvboxnow.com1 F9 G5 o5 I8 e& H: D* N) e: F/ H' J' Y
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。% N, |) {- d- E* x
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
+ ^' H2 r: {% Z; k
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小& n2 t% _: f! p: I9 Q& I
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' g2 I5 c' \4 v- D2 O* d
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
& g7 r7 {) W! j' k$ vtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件