返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。tvb now,tvbnow,bttvb7 o! k8 y% }' Z) R% H- V

5 K3 \% m1 v# f% l! P2979852tvb now,tvbnow,bttvb  d* A( D( l; S+ p/ U
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
9 _" O# c% i+ qtvb now,tvbnow,bttvb
5 u# W0 v% Z9 j唔似地球人...
3 t( g5 q) t: ~7 K4 h1 n" dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' U- ]8 K3 G* X0 f9 l, D
唔似地球人...
5 G; }, M& d4 L3 D. {tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
+ d; g) e. X" R- M4 M8 {* _
即係呢隻囉。os.tvboxnow.com; S) I# c- N1 J; l' m) p

" X8 \  B% h( x5 K
" @- c  a  h$ b# y9 `0 u0 J公仔箱論壇唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
( H! {* v9 }& O2 b( w: Qtvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
os.tvboxnow.com9 n( b+ N" D8 I  O
即係呢隻囉。
3 K. N" @' E4 y6 e- }2 Q  ^- U) d4 ktvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 J9 A' @( L; z) A, [/ B: [, q
2980500os.tvboxnow.com/ k4 k- X$ L) M7 E  D8 W& O2 }
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvb now,tvbnow,bttvb, V% R+ r/ E9 C8 z
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。% W/ S1 G1 s( Y8 x
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
; a% l( U* n" x- G% Q" Ytvb now,tvbnow,bttvb
2 O- [: o  N8 s; gtvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 公仔箱論壇7 v3 Z3 U7 y1 m' j2 A- z
3 Z( z* c+ O( k. x
5 r) g, l6 j" O* M% \% v

$ c6 K, l- n! K. F  d* K# L公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地/ Q+ f4 Q. k2 t3 n# L5 i
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ |! f( n! V5 t) B2 U, l. d

3 o0 ~; f. u$ j7 H2 o+ w/ [tvb now,tvbnow,bttvb係呢。
8 q  y3 ?) z7 }% z* X, R6 o7 H啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
$ U- ?' [7 {% d3 M9 H2 J+ m- Y0 i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c7 n+ Q* c7 W$ ^1 I
細佬同大家按圖索驥吖。tvb now,tvbnow,bttvb, x' [- t4 i6 ?9 }6 u6 E' a# X  r
公仔箱論壇$ o6 w4 p7 a- E/ p) _
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

( S) W7 E8 i) B* s7 Z+ F  {* l* ntvb now,tvbnow,bttvb似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

) U4 d# j5 F- P  T. O+ @1 T, [+ ~( zos.tvboxnow.com蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
4 F/ v& ]% i, ]7 n% F7 C- _6 u8 f因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
' e; C' }9 x8 C
* t8 [! Y4 L8 J
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
' C1 `9 {/ |: o  k2 G. ]: e, I大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
- S0 m4 w+ _7 p+ K似新疆少數民族女仔
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ B' m: m5 v% Z0 _3 T" B7 o
; z. u* ^( R, }0 h& L* N1 e
係呢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 x! O2 k! r* v6 K
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
  t" @. ]8 s) s& Z
' a8 O- }& M2 R0 K公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。
  k  X! [6 g1 F/ h9 k/ t9 {' q2980976
8 p7 s/ ~! l' p. z: [os.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
, X: h" c2 T: `% j# y
( ?. V: H- V0 U2 C" r你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
8 u) ]4 N* B, e8 G9 L& S
似新疆少數民族女仔
" C0 S+ I, i1 Q" X) S( b7 l9 Qmnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
公仔箱論壇  E) H* _: _. U
tvb now,tvbnow,bttvb) y; c: i4 N* V$ [/ o  z0 j2 ]) u5 Y
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
! ?. N  u1 M+ K* l5 Vos.tvboxnow.com, t. I  n& y8 |8 g
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...( Y8 r) x- A! C0 f# x, s/ G
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
. `* y: C0 s1 E( ^/ ^公仔箱論壇係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
tvb now,tvbnow,bttvb& J; U6 H+ p) q8 Y2 [2 c, ?) O
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
5 f+ [. ?  }) D1 l2 dtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
* R5 v; J' n/ W) l  `  d2 `8 Q9 J+ t

, c5 T5 q! t# \8 }5 cos.tvboxnow.com因為佢地兩個對眼神似人
5 _8 a  E) v* |" E) ~公仔箱論壇' w/ p  h' I$ \& ?- ]
因為佢地兩個對眼神似人
/ \: t; I4 T0 c9 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
/ G- Y; K8 O+ g% w2 c, e5 s4 [眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
: d- s. v1 X! x* g$ d& P$ Wtvb now,tvbnow,bttvbhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
: ]$ s) K" z2 r. M  ~4 Qtvb now,tvbnow,bttvb
( ~- |( @0 q6 _7 v5 r6 f  J+ V( _
: T$ A8 l  a3 u+ w: |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) \. v3 `" e1 \
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
! E- y+ i$ Z- b& z" m$ J大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
; i+ x, Z" J; o6 u7 Pos.tvboxnow.com有啲真係「騎厘」到呢.....公仔箱論壇. C9 v" d" i$ x8 {5 w# B, o$ W
tvb now,tvbnow,bttvb. \+ F1 f( n& R+ {8 n
今年個三位都唔知點形容。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' a: @1 x5 u/ v: i& M$ G
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「/ m( E% N5 ?0 t/ C0 ^
* Q4 B6 |9 U& g/ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。( j) w7 \- y) D
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
5 x, I; ]! V4 ]' X5 |* ymnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
, Q5 G* v/ k1 F6 u( d8 _1 Z" b係呀,由第11集開始追都冇損失。