返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
& a( z. Y) H# J; ~/ H1 uCC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ Y9 W& w( N! j1 ^+ M: V

) m; A" ~) b5 g. h7 o公仔箱論壇
& P4 e- M! Q: Dtvb now,tvbnow,bttvb
3 ~& j/ M, t+ h. z5 Y5 {1 [os.tvboxnow.com今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,$ B) J- M% |8 y8 q. j# m: o9 f! P3 t
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....os.tvboxnow.com! L3 c0 l. Y! E$ q; q* T( D4 {! I
我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇," s% ~$ R. ^* C8 K8 g6 V
我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛os.tvboxnow.com0 |. @$ R( q, }7 b" E) A
我已經搵佐資源全套下載來睇% l* |0 L2 S5 C: N$ I" y
純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
& w5 Q  g5 I- N  a/ B3 x) K公仔箱論壇第二題答案C ,又系斷估無痛苦
8 Y  i, u2 I- ~2 d& H% t6 I公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, T9 }4 d7 L, x

4 L2 Z0 u( f8 z3 Nos.tvboxnow.com哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..% D& y' d& i: T

+ }2 g8 H: \# Ltvb now,tvbnow,bttvb該煨,5 a0 H, S8 u5 {* V
本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,tvb now,tvbnow,bttvb$ D+ n4 M+ ]3 k1 F, g* X% D
又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
# z' X$ D2 Q4 ~  E1 H( V. t請幫手宣傳吓,
; A) a8 Z8 V% |9 d4 T8 Wos.tvboxnow.com睇劇同步討論樂趣多os.tvboxnow.com* N, v/ e  A) K+ b) E' `
齊齊追劇回覆笑呵呵

- Q5 y: G4 M8 B# b( I/ X5 i& u" [2 Jtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
6 v) T. g; M, ktvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未...
/ o# ]- \0 v! _% \- j  stimmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
9 U0 @( t5 ~5 R1 G  Q+ C! {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 j4 I( P" N0 P4 x' W1 Z公仔箱論壇唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
4 M- o- K: E) U不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
' ~: n! M% W1 \/ |; Pos.tvboxnow.com將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛, i; y: E5 Z# |1 ?, B: t
我已經搵佐資源全套下載來睇* q$ b: p9 N& _: }0 @4 s* N6 x
純粹捧萬二蚊場
# h1 |* G8 [$ _+ n- Ttvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
公仔箱論壇& l, C% U( `( F* j2 C  J

3 i6 F) M- G# rtvb now,tvbnow,bttvb睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
) I' {" N9 }: J( `) e! yos.tvboxnow.com我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,tvb now,tvbnow,bttvb& A$ A8 r, N% a* c4 V/ I( e
當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,
* y- k4 \# V! U$ i! y完全唔同劇情,仲有咩意思?6 E! G& B1 A4 g- ~- J: H+ B; C

* [: Z& v  v* O+ K# e2 m! sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...3 t' u8 a- T! b
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
公仔箱論壇4 o' a. y+ N( |- k/ h! Z" L
公仔箱論壇7 Y' O% w$ q# B, @7 e5 H
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
. f* j# N' E. ]2 V
" L9 Y) _8 S0 d1 U4 N8 e% b" h% N無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該2 J+ U, U1 N$ i
CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
' u% N% P1 e3 A8 l
& ~6 U" u; k& l' g9 ~
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
8 `& M+ B1 _: u5 X4 o6 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...公仔箱論壇; {- {* [/ G0 F6 l5 ?% c
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
tvb now,tvbnow,bttvb0 w, Q' w. Q4 Z+ o; j
公仔箱論壇' k4 I. T7 M2 h; R1 [/ H" `# x
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
: Q  q7 t# p' y! ~  [$ u呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...公仔箱論壇) |" D# H) x( |1 O. q
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。4 ~4 r4 ~, E; F
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
7 [) q# T9 p& L  A
  K! ?8 `6 \7 R7 t, z' G3 a; [os.tvboxnow.com點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
* @$ b. E4 l" vos.tvboxnow.com
% Y$ N7 F! c5 D9 m/ v7 k& E唔好怪佢住,真係要怪就怪我,tvb now,tvbnow,bttvb0 C- d; V; ~  c
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,公仔箱論壇, S1 D) W' N2 v9 G
將功補過算係唔話得囉....$ _# Z% W) a. f# |
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! s2 A0 p! U. l; S0 a( @
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?
8 J7 x# d2 X/ Z- m( L; R0 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ?2 ~' B9 R* d
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
6 q0 m, I# z4 a$ |* mb)1個
2 |0 x) F" D& C4 {1 H6 ?os.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb" K+ }( {) u9 o' [: Y( h6 S5 u
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
. j2 w  c7 F; h) N  q2 Qos.tvboxnow.comc)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
% [0 ?# a# ^2 z  e! U5 z) V$ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' l5 a6 V5 q. K5 c$ Y2 Htvb now,tvbnow,bttvb呢個答中有獎遊戲聽日先截止,, H- D, t  P- H
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
4 G+ r: z/ E3 C8 b& R真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
' B% x' |$ t2 p+ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。..己經出到呢招嚟招客....tvb now,tvbnow,bttvb9 s! ~7 V7 f: z2 N

& G) ~$ s" F  m& r6 R; A公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
* T6 j$ h1 s6 T# }" Q0 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: O7 U8 G; y: N( _2 l1 k6 Q# o公仔箱論壇金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹
2 g+ F5 u+ E& Z* p. `5 x第二題答案係C - 我都系斷估架
5 K3 o9 e5 L, u7 G- I) psorry, busy working, 仲未睇完...