返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
8 G) I+ h% F1 `% |! O; a) RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 T6 g4 R% H$ p4 c8 w* }: @* Qtvb now,tvbnow,bttvb大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
" d+ I, o" W! qmsn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。os.tvboxnow.com* E( p9 w7 Z% H( ]/ [1 C
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
- D9 J) \, V* B1 I) r: t7 gtvb now,tvbnow,bttvbplaylord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
6 ?( Y' q! r3 ]+ n+ z( }阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
8 A! E( b- J8 U# y' @3 M& bos.tvboxnow.com$ C. c. D" x. \6 v7 i
人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨
9 [1 K! {+ F9 B
  B  }1 K$ I) _5 ftvb now,tvbnow,bttvbWelcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!
' }  [+ V( F5 b; B  ?8 b! Itvb now,tvbnow,bttvb阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 公仔箱論壇) s8 v# B" z4 o+ f+ w3 v

' b; T9 _# Q) {os.tvboxnow.comWelcome  Welcome!
4 }  `! y0 @  D8 X$ Z% j# ~* L公仔箱論壇yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
- H+ h1 n+ W# y$ m- q$ p# q* c3 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。msn:[email protected]os.tvboxnow.com9 O; ^/ [, w7 W5 h/ Z
黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
4 `: N1 `2 g5 e4 {3 V) Z: y

3 Q' M2 F5 H* c8 }0 Q9 b公仔箱論壇係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
. Z) M2 M; ~) m3 ]. T, `" e0 U1 L8 Q* T" Z/ f
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
1 j5 T. v; o2 E  n6 _: lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d