返回列表 回復 發帖
原帖由 lil_yuky 於 2007-9-12 06:12 AM 發表
4 X+ ]( S2 H1 O公仔箱論壇+ ]4 u5 E; {# M# N

% _3 }7 B, g5 c( O% d9 t# c: O, yos.tvboxnow.com6 H' I8 k, B) a. v. v
好犀利牙!!! 好眼力啵~
9 N" f; Y( Y% P3 p5 A* N4 X
全城得一間酒家着呢件制服咋麻& x: l" h5 f3 j" t) Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- H& g2 |5 }: {2 h- h
GUM我咪應該見過你真人?:onion14:
我都想見下妳TIM~ 星期六星期日企前麵鬼死甘惡甘嗌NUMBER 果個就繫我啦~~~ 譆譆
原帖由 lil_yuky 於 2007-9-12 11:22 發表
0 Y) d+ S  b- _* R8 ]公仔箱論壇我都想見下妳TIM~ 星期六星期日企前麵鬼死甘惡甘嗌NUMBER 果個就繫我啦~~~ 譆譆
" P/ y4 o( g' o8 M) [公仔箱論壇1 k+ Q3 j2 x4 P* c+ ^4 H  D" [/ R

# x/ S3 m& ]- w) o公仔箱論壇咁撻喺tvbnow forum見過你post相有冇得優先 9 R3 E8 b- W2 V* H* R+ o8 H6 ?1 T

4 N5 J; s+ p7 D+ Z- q/ N# v" }你好令
多謝曬囖~~ 通常星期六日好多人要排長龍架~ 最多比妳入去先啦~
呵呵,  講吓咋,   比你老細見到豉椒炒魷.  anyway nice to meet you
NICE TO MEET U TOO? R U IN HOUSTON?
原帖由 lil_yuky 於 2007-9-12 13:22 發表
6 j& }- r/ u9 w5 ], `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。NICE TO MEET U TOO? R U IN HOUSTON?
. w' o* {" J* |! K5 i* N& O- [; W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" }/ A1 ~" b9 J, H& h

* {6 i  G) b, y6 B2 Q- T) J! t0 g唔係,  我本身喺HKSAR,  間中都會過去Texas探朋友公仔箱論壇, ~9 [5 M. O8 [
tvb now,tvbnow,bttvb% O# {" V! e6 u; `+ W
OH~~ THAT'S GOOD
hehe...  nice pics..  hehehe~~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
好多謝你的分享~~!
好多謝你的分享~~!
原帖由 lil_yuky 於 2007-9-9 10:27 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 @$ j% x) U3 k- [. c, R* `! j1 i
仲有半個鍾就翻工啦~~
- h# z  A! j/ r. a. _3 z  D5 E公仔箱論壇同大傢SAY BYE 先~~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Z. {& F- u+ U* a; l
又要挨一日啦!!!!!!!!! , R# A) E; K/ a. i) K, p
功課都未做~~~
/ j% E. ?4 M, l1 f+ M* k4 e7 L+ j公仔箱論壇
0 w3 o' T* b1 `2 G& m8 R  h公仔箱論壇未化妝~~ 唔好嚇親窩
6 X) O* k' j- N) ]& c% Q9 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗯,返工前半個鐘還咁得閒上網公仔箱論壇7 K! l! ^" P) i& e$ r+ n1 Z
屋企離工作地方很近呢~% S& ?# @) `: F
:014:
開車20-30分鍾
波霸美女哦!~~
不是呀幾好唔錯