返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

0 A, J9 e9 r- H9 k# b4 nos.tvboxnow.com
" o) C$ E, ~$ ~7 I" u% A5 d7 s( Z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
. z" Z* v1 t" E' c3 M; X3 }' F- x公仔箱論壇弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 tvb now,tvbnow,bttvb2 }0 F% B" X" f" V
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去tvb now,tvbnow,bttvb2 o& k) k! V) X& O
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
" A! q; o/ ^9 ~* j
我都唔識什么花, no problem 啦 !公仔箱論壇  w0 Y6 G! v8 k8 I! B2 Y
tvb now,tvbnow,bttvb/ t% v; j- m- d# m# H
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021- I* p) D* d3 O! M( Q5 C% @

/ g. L3 D; D( m' d  k; T3 |& mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 R! j' c6 ?! a% j/ M% Y2 G: C& `
tvb now,tvbnow,bttvb# }' e8 [6 d9 J0 b5 E! J) X

8 C" D9 }  b" _5 `8 |5 h7 K6 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
$ |; c" ?! o0 s! s* H3 J% O
* V7 m+ M+ s0 Y公仔箱論壇5399231
  K+ ~- {3 c4 k4 o! f* Y公仔箱論壇
8 \! c5 _$ s: Btvb now,tvbnow,bttvb5399232os.tvboxnow.com3 t. i9 o4 U6 g+ H! N2 }

2 _/ X- v( f0 S- X( B公仔箱論壇5399233
  o/ E* Z) j5 c6 r5 l7 s* [' G, H4 Zos.tvboxnow.commanyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
4 i# x8 `" _  c+ B1 b6 Y: v公仔箱論壇
. F" h9 D' i! i2 w* WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' ~6 M8 R4 K9 U2 G9 |& \4 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 os.tvboxnow.com, C# ~, [3 m0 X

0 F0 D/ r$ Y2 G" g/ }0 ^( q! \公仔箱論壇
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享tvb now,tvbnow,bttvb- ^; |  B6 e" s: n

" M3 v2 Y6 S. t; b公仔箱論壇+ m" D$ @  _/ w" @8 n
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽! U5 K: l, {, j2 ^1 \* B2 R2 i! @
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
+ l! |2 ?) s4 c  T# M  e7 D* m係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
- \; h, n/ H8 x2 A
tvb now,tvbnow,bttvb* L# O! Z$ S3 G- w4 S2 K" A1 C
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
5 O" e! f0 V1 w; X  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% t# e, K2 P% ?5 M4 M公仔箱論壇" H7 ]" y' H+ z9 k2 T1 c

7 v( s$ E. q& p; c我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( f0 Y5 t% D0 b8 @* h
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...公仔箱論壇+ d* {6 o* V- M6 w
tvb now,tvbnow,bttvb% O$ Q1 T" h8 ~
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
- q. S; o+ |1 j9 y4 t8 U- l5 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5403028os.tvboxnow.com* X- Z! l. W* v* S8 n. c  u& T
3 ~5 R2 H( a9 s7 O8 z" y
6 D; z, T3 T  F7 j- R1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我家門口的楓樹! ...! f5 m& }+ x+ K  i( i+ \
manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
* @$ S2 e1 a5 Itvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
) c* i$ B  J: ?tvb now,tvbnow,bttvb
" M% Y- g: v* n' w& O
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
+ [6 z. u' F2 Z+ N9 G3 F  L0 ltvb now,tvbnow,bttvbmanyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
9 e$ H& j7 Z3 M- f. a
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
1 G# i7 C  E9 D3 c9 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# d+ ~; g5 F" \
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物公仔箱論壇# G0 n6 K% |0 n+ d8 r  v
7 J# c2 @' C+ ~! {1 o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ \2 z. b+ I) z* s

, z9 i. M9 l8 P; r) ?8 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb1 o( r2 ^& F/ P! }8 Z
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?公仔箱論壇* K' `. |. s4 a: t% F, [7 k
公仔箱論壇* o! F1 [. E! |% ?6 n
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb# g; f/ U, @! R4 G2 v
tvb now,tvbnow,bttvb" M# }& @$ J' i& A
5405105. Z4 {; J8 z) j5 Y# b  \8 [

% f% k+ i, r1 p公仔箱論壇5405106TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! b% E1 C5 H; K8 s7 a5 f* G8 [
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!os.tvboxnow.com$ v; m. i' q1 p5 Z+ j+ I
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~