返回列表 回復 發帖

[香港] 廣深港高鐵一地兩檢條例今生效

廣深港高鐵一地兩檢條例今日開始實施,內地派駐機構人員即日起在西九龍站內地口岸區工作。
1 ~$ c. k- N. Xtvb now,tvbnow,bttvb運輸及房屋局局長陳帆及廣東省人民政府副秘書長林積凌晨於西九龍站主持內地口岸區啟用儀式。陳帆將內地口岸區圖則交給深圳市人民政府副秘書長楊修友,今日起內地派駐的機構人員會在西九龍站內地口岸區工作,準備落實一地兩檢安排配合高鐵香港段於23日營運,內地口岸區會根據條例中的合作安排和有關內地法律管轄。
Truth can not be deleted by any means
行左先講啦!好驚唔敢坐。
外星貓E生
如果便宜D,我会去试下嘅
條骨都無佐lu
如果便宜D,我会去试下嘅
* N7 I/ _& G4 |4 J4 p, j" P. plhy92725 發表於 2018-9-4 11:14 AM
9 n& B/ q- \% S2 Z
os.tvboxnow.com! U6 z, J0 @1 n
唔好試呀 ! 睇報紙知到咁多問題, 你唔係真係有 9個命呀....!
香港努力,.tvb now,tvbnow,bttvb4 H5 y9 Y) m8 w! A1 k0 k
中國努力
廣深港高鐵比我既感覺係遲早會做d不道德的交易,例如有人做d中央唔多鍾意既事,分分鐘半夜就搵列專車送Q你返去,真係唔方唔一地兩檢啦,連洗頭艇都可以慳番,呢d都係我諗多左既陰謀論希望唔會發生啦,重知想坐我地既偉大強國列車就自求多福,將來會點就拭目以待。
! u8 D+ @5 @5 H8 j公仔箱論壇公仔箱論壇" _  j  _9 s. Z: |- A
唔好試呀 ! 睇報紙知到咁多問題, 你唔係真係有 9個命呀....! 公仔箱論壇0 d5 r. s; d, Z1 g
manyiu 發表於 2018-9-4 12:51 PM
2 ?* \& l* @2 K/ V, W$ a' v: Qos.tvboxnow.com
2 Q1 U8 [& A$ r( R) U# S3 q) Q有架
外星貓E生
! e4 u  w( ^$ V4 U- T% ~os.tvboxnow.com公仔箱論壇. D4 b# ^* C* i$ o
有架os.tvboxnow.com2 X6 K9 T% s( ~6 k' g
CC517 發表於 2018-9-4 11:16 PM
公仔箱論壇2 [  T+ [0 `: \5 p1 v) J/ X7 \# o  H
你都話你冇囉 ! 幾時有番?  
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" n2 a" U" r& Q5 P! B+ G
你都話你冇囉 ! 幾時有番?  公仔箱論壇& O: H# W! N% W5 j' {7 S- ~
manyiu 發表於 2018-9-5 06:08 AM
' V6 j$ v, z5 r$ k/ P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% }0 o0 G. `/ P1 P
貓姐未用晒
外星貓E生
* ~5 }4 @# l$ T' ]* `2 ?9 ]1 c

/ P& L" b# P$ m$ b( Q公仔箱論壇貓姐未用晒
3 Y9 Q7 {5 |' R$ p0 T; P0 eos.tvboxnow.comCC517 發表於 2018-9-5 11:01 AM
% `; B/ X4 Y3 p

4 h" R! ]8 y5 S1 S. \- T5 b公仔箱論壇

- W7 C8 ]$ U7 z1 Wos.tvboxnow.com你咁熱....得番一半貓命...
倒數緊囉
外星貓E生