返回列表 回復 發帖
14# BlAckCaTinA
) r5 ~% [9 [4 ^" g8 f. Wos.tvboxnow.com呢個時間見工, 都應該冇乜問題, 一定掂!
14# BlAckCaTinA   g$ |- y3 B" |: f5 @' n3 s
呢個時間見工, 都應該冇乜問題, 一定掂!+ [7 \# z- x' h
張啓剛 發表於 2014-12-21 12:48 AM
" T* U% d8 z# b8 c2 @/ `' d
這兩天的消息
留下了....足跡...((好大-0-
# F2 Q. R$ M: z! L  o" S+ m1 ~
: v& |+ C5 w. n, |; f+ zos.tvboxnow.com有~當然有
1 J2 R$ v  [9 Q5 X$ h' R公仔箱論壇唔比你
* X. q& A& t; U- Z+ SBlAckCaTinA 發表於 2014-12-20 08:14 PM
車~~~咁神秘~
17# BlAckCaTinA 公仔箱論壇  {1 d0 p9 c- b5 b
我要養家都從來冇驚過冇飯開, 輕鬆d
ee....又靚女左喎..
☆★☆★我唔識英文※你同我講既話※我咬你架★☆★☆
美容業,工求人啦
17# BlAckCaTinA
+ O' |7 Z; b9 v+ X1 v' S3 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我要養家都從來冇驚過冇飯開, 輕鬆d
0 D5 c; B/ u1 U" K7 w: CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。張啓剛 發表於 2014-12-24 12:13 AM
. K5 C/ y: D( h- L0 n. e! [& iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. d+ x+ g3 F: s! A2 `6 v2 y8 A
美容業,工求人啦
$ }8 M+ K1 D' O- }1 igreedybirdhk 發表於 2014-12-24 08:44 PM
' f) ~# T2 d3 M6 q' s  U8 |1 x# _os.tvboxnow.com
& L1 x: }6 X1 k& e' Dtvb now,tvbnow,bttvb最後無消息
& U* S3 L8 u+ k: P# d! K找多幾份
車~~~咁神秘~7 ?  S3 |, z, I2 N: H8 i2 B" w9 S
車仔1030 發表於 2014-12-23 07:03 PM
6 \  N: `% H: btvb now,tvbnow,bttvb
: K" o2 o/ B1 O7 V5 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呵呵
$ Q( n) s. w2 l2 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。加QQ就得XD
ee....又靚女左喎..
2 |9 n# }6 h7 O0 B  |bill_mc520 發表於 2014-12-24 01:40 PM
多謝
22# BlAckCaTinA
% ~) f+ a" M6 Q3 x5 Otvb now,tvbnow,bttvbadd oil
宜家通常都係工求人
" l! Y1 q+ z4 B公仔箱論壇BTW, 你想係邊區返工?
宜家通常都係工求人
- i, R/ h. X: h" [6 a公仔箱論壇BTW, 你想係邊區返工?os.tvboxnow.com; z; }' W8 o4 S- c" m) M
humanice 發表於 2014-12-31 02:09 PM
2 R, F8 w$ F$ N- d6 {; `九龍><
22# BlAckCaTinA
- b" B) C+ ~1 A8 _6 R4 {( {% i公仔箱論壇add oil
4 Q1 g, l. U- ^, q( D6 R4 nos.tvboxnow.com張啓剛 發表於 2014-12-31 12:30 AM
: F8 p; M* x1 g* q
; E) }9 y- U+ \+ ^1 s
YES SIR
其實睇你自己想係咩方向做NA..+ k; z" Q  I% d6 t
SALES就工時長不過有BONUS..
/ a5 R# x" |5 g3 N3 t3 R1 u" d公仔箱論壇飲食就係我決定呢世都唔會諗既工種
) Z. p& M# Q1 q+ S9 Aos.tvboxnow.com如果冇咩特別又想穩定既..有些少學歷可以諗下大公司文職
) P3 l- a: ~- g7 l+ Z. w學歷爭D既可以諗下一D普通既文員助理~" ?% T; ^: X* u
os.tvboxnow.com5 R" p) A+ s9 Y; q$ d- S, Q
我自己就做PCCW 既 家居電話/ 寬頻 維修..應該你唔會有興趣..HAAHA
要求不過高的話,求其都大把工啦。