返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買tvb now,tvbnow,bttvb5 x5 l& t# d% j6 y, o
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
os.tvboxnow.com" w9 O9 m$ ]8 g6 n/ K- D( V8 B
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
- t; C2 n+ v8 k. otvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
8 Y6 F8 a3 k$ @% `9 Xos.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?
6 d! ?1 {" [9 M& x& S不過htc邊部好?
; x( ], `) g- D) Y公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
% R* q. Y% [- z( KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?os.tvboxnow.com1 D5 _) t% n7 q8 @, k/ ?$ M3 t/ w
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
2 A5 I5 v; K. m# l/ t4 T4 x公仔箱論壇係呀
6 C$ \% s( h  M: Y: `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
tvb now,tvbnow,bttvb8 F  v/ c6 o% G7 P
咁htc既話邊部好呀?@@& x6 G+ ^* W% t( w# L( ~+ d
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
9 q& q4 d8 x% t1 d8 j" i【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
2 l* h& @; k  E; e0 J) t+ R, N
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。1 q" B; q* n+ g9 M* S, T6 w) y6 `
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( z4 z  G/ A) _8 Q
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正os.tvboxnow.com3 m( S4 Q0 {% ^% ]: r+ J; t
不過香港都有蝴蝶咩???
' ?) Q$ ?4 ?. P& p% f( Vos.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb3 L1 }/ I- f3 h0 l
不過香港都有蝴蝶咩???tvb now,tvbnow,bttvb0 v5 _( m) B: k, E2 R' ~7 ?. v
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
% l) k2 L7 Q2 c5 B$ p" a' A有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
; R) \! \- O: A7 O. X) }& lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& t+ f& s9 U; }! E7 @$ v. M
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
) t) [/ b: d& M' c* ]- S) ~! @tvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
9 F9 F6 y, m$ A4 Q( c. }2 {( etvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@
' ^; _5 N- E$ S3 B2 Hos.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
tvb now,tvbnow,bttvb. R1 F! q2 j& b0 Y- }3 p6 Y5 @$ B
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
: \5 N2 f4 _: k- A4 J- E, u$ Fkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 [# K& g) O, J. V3 I+ @
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
: X6 y, o. [" G1 l4 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@公仔箱論壇- d/ M, l" ~8 N% N& G5 \6 \& U  \9 }: A
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?5 h; e  F: P0 C: ]) r: G- y
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
& g) _2 r( s6 o4 {! n% B我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
  H9 d5 y' F! n' k! }' s公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb+ l5 n/ l+ _! z) k( K
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
; O8 w) P2 t1 T2 \tvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( J! k) d  d: e$ K4 k% J
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
0 A" b3 p+ h$ |# @tvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
4 s) V3 e; O/ g, a2 W2 O( y) \yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
4 D' a9 j. B9 M% R7 b; k2 \5 [例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag