返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正tvb now,tvbnow,bttvb! o1 A- F' W& d8 J7 {1 q& e  A1 Z
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 P7 t  s2 Y$ v
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
) z0 k) d+ {8 [) p- q" j) i咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?tvb now,tvbnow,bttvb5 \  ?- E1 F. V/ W8 g; a
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
3 Q4 d0 P$ ]6 Y/ L3 W
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
! i/ K* h8 z, g7 C& E講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
- c3 y4 Q9 w& r1 w4 _3 r. Pmaydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
( l- t& Y( U4 _' k# F: P連傾電話個d都會熱??
8 L/ H/ L7 L& R0 f; M我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
1 p+ X2 x; W: r% pos.tvboxnow.com連傾電話個d都會熱??" J+ B8 E6 G& \
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
2 B) z, ?  }0 V5 B/ I  O米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
7 ?3 b" H# T4 x6 }  o) n: t1 ktvb now,tvbnow,bttvb係, 用一陣就會熱
! ~; @5 n3 X4 ~" T& Atvb now,tvbnow,bttvb講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便os.tvboxnow.com; ~/ T2 C* S  g5 ]" W
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
0 y  `9 n  k: \9 J: e0 V, x( b8 o
SENSE TV係咩黎架??
os.tvboxnow.com% }( J7 W# g3 ~
SENSE TV係咩黎架??
1 c( G: W0 M4 _6 `$ i) C' Q! y& `魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
' ]+ E  S9 c8 H" Zos.tvboxnow.com可以將one當做遙控公仔箱論壇9 l3 i8 ~' f3 T( w8 x
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 T6 a: m+ R0 H% I# R
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! p* U# y& [( s4 q# g
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
  R4 `5 t' M, z5 l+ ?( p1 k9 `7 @tvb now,tvbnow,bttvb可以將one當做遙控
1 d+ _/ E% W& L( V9 Ftvb now,tvbnow,bttvb其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
/ {. a; y8 \6 s9 ~1 n2 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
+ F3 t9 \6 P- H, G. k" Xos.tvboxnow.com咁犀利
! ]* H. p% a' N5 R我今晚都出去試下部機先
7 d% ~/ n: J% i- G2 |3 I- @3 P" z公仔箱論壇我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
+ _& R! z2 n, z# u: f- qtvb now,tvbnow,bttvb魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
1 s' D/ N$ z. g! h2 ptvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針
* T. s/ l# m; z& J1 _+ s公仔箱論壇丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
公仔箱論壇! Z2 F8 e; l: Y
wow,你幫我打左支強心針
; p4 O# N8 Z7 P% Q; G丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
, B+ P; V9 k1 P- N1 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
" v4 w" F- T. G- u
我覺得d電都ok襟tvb now,tvbnow,bttvb: q$ ~  k1 S; z1 F4 U
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
. b5 P2 R0 I/ i# G7 U/ x; Ihttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm