返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
: @/ s4 H' o5 m: l公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
8 R6 V6 S. t+ M呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
公仔箱論壇4 n! e! C# S/ D" q/ I9 \
呢部好唔好用?未用過htc機tvb now,tvbnow,bttvb, n/ x8 B# Q7 S% R: c
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
公仔箱論壇( Y+ S$ {$ [9 `: S1 C0 x
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
3 q# H* o+ D' o8 [" gtvb now,tvbnow,bttvb同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
( Z9 @3 V: }+ d6 Q7 ?* ]os.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499公仔箱論壇8 l7 m5 A4 ^+ L# s* n# C( R
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
% P/ g1 o0 X( t$ s7 ]) E唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
3 T3 l/ |* d7 r1 [* X9 y+ p我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
3 l* K9 R) Y1 P, v公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
8 I: n% [; D5 \& o* q
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
tvb now,tvbnow,bttvb3 y7 S$ l, s8 r- L0 [4 y2 S% x) m6 f: X
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛" ~, B  b/ q3 A5 z- r. f
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
5 ]+ M6 ?9 A3 K, J% C8 w( i1 v係呀, 我覺得白色幾好
8 ]% X) t5 z9 l% c7 \3 B2 U8 d7 vos.tvboxnow.com而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
  ]7 R0 t% Y- h1 B* z8 m, V* ]! gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
* q  y& X' H. W6 z4 ^+ e3 |7 i呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇% g+ e" M" _, k, |
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
os.tvboxnow.com* T, o  j- W1 G# X3 S+ o- `5 g
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇: R. K# v5 D; _; M
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037os.tvboxnow.com! I% d) y3 _3 _. p
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
6 p, P% G; x9 a4 b/ S+ t) g8 C真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
tvb now,tvbnow,bttvb; g6 N. K6 c  P! y
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正tvb now,tvbnow,bttvb9 o$ q# J( Z$ c7 d. b2 b* S9 o# V
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
9 S- z; s- U# I7 A6 @9 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU