返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
- \+ a; W* s" w* V" o0 j! aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1tvb now,tvbnow,bttvb+ A" a5 b( V. u6 Y9 D4 `  C
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
, ~6 ^( M; {1 o$ I' p公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
os.tvboxnow.com* \7 P4 O# Z: g& O
下, 咁搵笨
8 B- P# p+ P" E- p, [不過佢3g同4g係咪同時出先?
0 N  J9 P/ b$ A/ J" L" i7 O$ ]tvb now,tvbnow,bttvb下, 咁搵笨
% u: w7 L/ F* J! E4 y' v2 {) Vos.tvboxnow.com不過佢3g同4g係咪同時出先?
/ D3 g, N  O" omaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
& E6 T: C/ R+ R4 Sos.tvboxnow.com唔係呀, 4G版聽講會再遲D
4 b0 O% I7 |! `8 [( a$ {6 C. Xos.tvboxnow.com不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
* i; ]" }1 M8 i1 w! m$ E: H6 n- f# }成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
. ^/ G  U3 a+ @" [公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
& B6 `5 T9 U. x! T% D" o! g成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
  Z! D; j) O0 Z- a6 J1 V! Xskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" R1 q7 r* t" d. L0 w, @+ ?
下..乜咁樣架公仔箱論壇  z: ~+ j% L& s8 u% O3 b
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
( P' P- C3 v  r9 H7 S公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d公仔箱論壇8 D3 v" e$ m; s  @6 Y
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
! W: X' A( G9 q2 f
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
) X- }; C1 L* s: s' {8 G
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
) Q9 y! b2 B+ g+ W" h; R) i! N1 K$ wtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
& w& \! P: }" A$ c
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚dtvb now,tvbnow,bttvb+ r5 m% F. ?  y& Z% \  g
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
5 A: h! T: h5 A" U0 K7 }agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
4 ^  W. w7 M# V, iagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
9 S# A( |. p$ b- [% H" q公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
* f5 L0 t4 r) V; [' v
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
$ D+ q. @! ?9 [& o公仔箱論壇btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
0 p7 _& h) p2 N! v3 @, I5 E  Jagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
) l  m- {3 v4 S3 X2 Ibombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
3 ], p& M; U6 I/ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯tvb now,tvbnow,bttvb& m) k9 f: v7 [$ s. R, C7 E
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁